2014

Det nye år begyndte med bulder og brag.

Nytårsaften 2013

Men det er ikke let at se ind i fremtiden.

Kanin

Det er spændende hvad året bringer

– og hvad man selv sørger for.

Kom du godt ind i det nye år?

Hvad forestiller du dig at bidrage til verden med i 2014? Ved godt det er stort spørgsmål 1. januar.

Forrige post

Praktikpladser i Tyskland

Næste post

Roskilde By Night–The Beginning of 2014

Comments

 1. Svar

  Godt nytår!

  Jeg kom meget fredeligt ind i det nye år. Jeg hyggede mig med god mad og en folketælling fra 1930, hvor jeg ledte efter slægtninge til en af vores forbrydere. Det var helt hyggeligt. Nytårsaften betyder ikke nær for mig som juleaften, og det er helt OK at gå ind i det nye år alene. Jeg synes for så vidt, at der starter et nyt år hver dag.

  Jeg har ikke store tanker om at bidrage til verden, men der imod om at finde mig et job. Det håber jeg inderligt vil lykkes for mig i året, der kommer (eller rettere har taget sin begyndelse).

   • Jørgen
   • 1. januar 2014
   Svar

   Tak i lige måde. Egentlig har jeg heller ikke noget særligt emotionelt forhold til nytårsaften, men den jeg deltager i ligner sig selv år efter år.
   Det er da fint at bidrage til verden med en historie om forbrydere – og måske et job.

 2. Svar

  Jeg har egentlig ikke tænkt mig at bidrage med voldsomt meget til verden i 2014, men lade mig underholde af egne og andres gode påfund.
  Jeg vil passe mine samfundspligter, hvis der skulle komme et valg, men bortset fra det vil jeg nyde mit otium i så høj grad, det lader sig gøre.
  Nytårsforsætter har jeg aldrig gjort i – ingen grund til at opsøge nederlag …

   • Jørgen
   • 2. januar 2014
   Svar

   Dine påfund er nu et vigtigt bidrag til verden. Forstår fint du fortsætter uden Nytårsforsætter,

 3. Svar

  Ja tak, her kom vi godt ind i det nye år, selv om kattene var skræmte over fyrværkeriet. Vi brugte lidt af aftenen på at snakke med familie og venner i udlandet via Skype. Det er nok mest familie og venner, jeg vil tage ig af i det nye år, men det er jo også vigtigt at være der for barnebarn/ børnebørn …

   • Jørgen
   • 2. januar 2014
   Svar

   Skype er en fin indretning. Relationer skal plejes, ser jeg. Intet er vel vigtigere.

  • Pia
  • 2. januar 2014
  Svar

  Ind imellem kunne det være rart at vide hvad det nye år ventede, men i det store hele er det vist bedst, bare at tage det som det kommer.
  Jeg har ikke planer om at bidrage med andet end det jeg plejer, og det er allermest min egen lille verden og mine nærmeste der kommer i højsædet, ganske som det altid har været. Men man ved aldrig, hvad man kan falde over eller hvem der evt. spærrer ben for en. Livet er mangfoldigt og jeg vil nyde alt det gode og kæmpe, hvis det skulle blive nødvendigt.

   • Jørgen
   • 2. januar 2014
   Svar

   Det er glædeligt at du vil bidrage med det du plejer. Det har jeg i alle tilfælde fornøjelse af.

 4. Svar

  Jeg kan godt lide Ellens beslutning om at lade sig underholde af andres påfund. Men her på min lille plet gælder det om at få ordnet have, finde på noget, som gror godt og er bunddækkende, og så ellers nyde den smukke natur på lange cykelture.

  Men jeg har også accepteret at være kasserer for denne forening som jeg har nævnt nogle gange, men heldigvis er der andre til at lave det tunge arbejde.

   • Jørgen
   • 2. januar 2014
   Svar

   Du er nu god til at finde på påfund, hvis man kan sige det sådan. Kender du den noget hidsige bundækkeplante Vinca? Det er jo et væsentligt bidrag til Verden at kassen stemmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *