4 år med skridttæller

Forleden var det 4 år siden jeg begyndte at have skridttælleren på mig hver eneste dag.

Med undtagelse af de første par dage (inden jeg havde bestemt mig til at føre regnskab), er det kun sket to gange, at antal skridt er en smule unøjagtigt angivet. Da batteriet sluttede med at virke og da skridttælleren gjorde ligeså. Det første blev skiftet i en butik, den nye tæller blev købt på et apotek for ca. 130 kr. Den virker fint, og jeg har i øvrigt anskaffet passende nye batterier.

På de 4 år er der noteret 16.290.658 skidt. Det giver et gennemsnit på 11.150 pr. dag. Det er jeg ganske godt tilfreds med.

Den første dag i det 5. år var der gang i bentøjet. 24.803 skridt blev det til – uden at lide overlast.

Tags:
Forrige post

Forbundsvalg eller forbundsdagsvalg

Næste post

Tid og rejser

Comments

  • Eric
  • 24. september 2017
  Svar

  Første gang jeg hørte om skridttæller, trak jeg på smilebåndet, men i dag kan jeg se, at det er en fin måde at se og tydeliggøre, om man bevæger sig så meget, som man egentlig gerne vil, og at den kan bruges til at sætte mål.

   • Jørgen
   • 24. september 2017
   Svar

   Da jeg begyndte at bruge den var det afgjort en motivationsfaktor. Det er det ikke længere, men konsekvensen har været at det falder os langt lettere at gå længere ture end tidligere – og at det bekommer os godt.

  • Ellen
  • 25. september 2017
  Svar

  Jeg har det også fint med at gå rundt med min skridttæller, som samtidig er mit ur. Jeg er ikke nær så god som dig, men jeg når gerne det mål, jeg selv har sat, og så er jeg tilfreds 🙂

   • Jørgen
   • 25. september 2017
   Svar

   Bare man er tilfreds med hvad man når er det godt. Mit gennemsnit holdes oppe af nogle dage med særlig mange skridt.

  • Pia
  • 25. september 2017
  Svar

  Jeg har også altid min skridttæller på mig, enten et ur, eller tælleren fra apoteket, men jeg får ikke noteret noget ned, med mindre vi er på ferie. Når jeg har siddet 9 timer på enten en kontorstol, cyklen eller i bilen, kan det godt knibe med den tid, der skal bruges, for at få de mange daglige skridt på kontoen.

   • Jørgen
   • 25. september 2017
   Svar

   At cykle kan vel være et glimrende alternativtil at gå – og måske kan man omsætte cykling til skridt med en eller anden indretning.

  • Ellen
  • 25. september 2017
  Svar

  Jeg blander mig lige her: Der findes en omregner, der beregner hvor mange skridt fx cykling, svømning, kajakpadling – alt muligt, simpelthen, svarer til.
  90 minutters ‘let’ cykling (og det må vores elcykler jo nok høre ind under), svarer til 9000 skridt. En times havearbejde svarer til ca. 4000 skridt. Det er rart at vide, når man ikke får gået så meget, men synes, man har arbejdet en del med så meget andet.

   • Ellen
   • 25. september 2017
   Svar

   Hov … beregneren er her: http://app.taelskridt.dk/calculator

    • Jørgen
    • 25. september 2017
    Svar

    Tak for info. Jeg mener også havearbejde kan erstatte gang, men jeg har nu aldrig talt det med.

     • Jørgen
     • 25. september 2017
     Svar

     Den er smart!

  • conny
  • 27. september 2017
  Svar

  Det er aldrig lykkedes mig at komme med på bølgen med skridttæller. Men jeg går og overvejer en af dem, der er integreret i et armbåndsur. Og det kan jo være interessant at følge en udvikling.

   • Jørgen
   • 27. september 2017
   Svar

   Ja, det er interessant at følge med i hvad der sker. Hvis gennemsnittet nærmer sig 11.111 skridt gør jeg noget for at forhøje det. Der er altså stadig en motivationsfaktor selv om jeg skrev det ikke længere er tilfældet. Den mærkes blot ikke som i begyndelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *