6.000.000 skridt

Her holdes stadig fast i at tælle skridt. I dag passeres atter en million af dem.

10000 skridt

Når skridttælleren i løbet af i dag passerer 6.038 skridt, indebærer det, at den har talt 6.000.000 skridt de sidste 540 dage.

Det er et gennemsnit på 11.111,111111111111111 skridt om dagen. Det er godkendt.

Som billedet antyder, kan der være brug for en pause, når man går. Sidste søndag var det fint vejr, hvilket inspirerede os og mange andre til en tur til Staunings Ø. Den medbragte kaffe blev indtaget siddende i sandet. Faktisk var jeg ikke klar over, at hunden og kvinden i strandkanten kom med på billedet, men det illustrerer fint, hvad det at gå handler om.

Tags:
Forrige post

Martsviol

Næste post

Handicappede sprogbrugere

Comments

  • Inge
  • 15. marts 2015
  Svar

  wauuuu det er godt gået, jeg har talt siden d. 3 feb. og er på godt 400.000 skridt,og over 10 kilo om dagen. Jeg håber det stiger når golfsæsonnen kommer i gang.. 🙂

   • Jørgen
   • 15. marts 2015
   Svar

   Det er godt gået, hvad du har præsteret. Det har ikke hele tiden været det bedste vejr. En golftur giver vel ret mange skridt på kontoen.

 1. Svar

  Ja, det er sandelig godkendt – og med et herligt gennemsnitstal, som glæder en halvmatematiker som mig 🙂
  Uf, var det ikke hundekoldt om bagen at sidde i sand på denne årstid, selv om solen skinnede?

  • Jørgen
  • 15. marts 2015
  Svar

  Ja, jeg regner ikke med et kvartal til 1oooooo skridt, men 90 dage. Deraf det lidt sjove gennemsnitstal.
  Der var muligvis lidt bevoksning hvor bagen var placeret, og vi sad ikke så længe.

  • Eric
  • 15. marts 2015
  Svar

  Der er sandelig gang i den! Gad vide, hvor mange pedaltråd det er blevet til gennem årene?

   • Jørgen
   • 15. marts 2015
   Svar

   Det er der. Det må være en god del tråd i pedalerne gennem årene. Og det hjælper!

 2. Svar

  Det er sørme et flot resultat. Der er ikke noget at sige til, at du er blevet helt bidt af det – og så er det jo så sundt.

  God søndag.

   • Jørgen
   • 17. marts 2015
   Svar

   Det at gå en del hjælper på mine knæ, synes jeg bestemt. Og det er en god gevinst.

 3. Svar

  Hvor er det imponerende, at du går over 11.111 skridt om dagen i gennemsnit! Der kan bestemt være brug for et lille hvil, som dit billede viser så fint.

   • Jørgen
   • 17. marts 2015
   Svar

   Tak. Ja, pauser er gode.

  • Pia
  • 15. marts 2015
  Svar

  Det ser enormt voldsomt ud, når totalen fremlægges her. Det er ganske imponerende.
  Som du vist ved, har jeg også talt skridt i flere år, men laver intet regnskab over totaler. Bortset fra når vi er på ferie. Jeg glædes bare over de skridt jeg aflæser, når dagen er omme, som for det meste ligger et sted mellem 6.000 og 12.000 skridt om dagen.
  Jeg ved at jeg fra ca. 1. april til 1. oktober, hvert år cykler over 1.000 km om på min cykel, og den er nu blevet gjort køreklar til den ny sæson.

   • Jørgen
   • 17. marts 2015
   Svar

   Man må jo prale lidt, men faktisk er det i størrelsesordenen 1.000.000 skridt i kvartalet, og det tror jeg også du går. Også hvis du omsætter cykelkm. til skridt. Så det er ikke mindre imponerende.

 4. Svar

  Min første og eneste skridttæller fungerede ikke rigtigt, men talte for mange skridt, meget venligt. Jeg gad vide om jeg går nok i disse dage – jeg har en venstrefod som er betændt, jeg ved ikke hvorfor, nogen siger podagra. Men ikke desto mindre kan jeg heller ikke bare sidde stille, så jeg fordeler timerne på forskellige bevægelser, cykling kan jeg heldigvis uden problemer.

   • Jørgen
   • 19. marts 2015
   Svar

   Så venlige skal skridttællere ikke være. Det virker som du ikke har lyst til at overdrive, når den ene fod gør knuder. Det tror jeg faktisk ikke man skal, men du finder jo en løsning. Motion er nemlig godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *