706080 skridt på 70 dage

Det går stadig godt med at gå 10000 skridt i gennemsnit om dagen, således som overskriften fortæller. Det er lykkedes at få skridttælleren med i lommen hver eneste dag siden 22. september. Når vi når til 30. december er der gået 100 dage og jeg skal da berette lidt nærmere herom.

Mine gode Lowa vandresko har taget sin del af tørnen og da jeg i går tog dem på langt inde i huset, ramte solens stråler dem via carport og bryggersdør. Det sker ikke så ofte, men som Donald siger, står solen lavt i øjeblikket.

Vandresko

Det er dejligt at se de grønne marker. Her er et telefonbillede taget i går på Gadstrup station. Det er ved at blive dunkelt.

Gadstrup

Hvis man ser sådan et togspor på den anden led bliver det smallere og smallere og smallere og smallere …

Forrige post

Risikovillighed og aggressiv markedsføring

Næste post

Bitter squash

Comments

 1. Svar

  Det er virkelig flot, at du har gået 706.080 på 70 dage! Jeg får desværre ikke gået de anbefalede 10.000 skridt om dagen, selv om jeg holder meget af vandreture.

   • Jørgen
   • 1. december 2013
   Svar

   Jeg er også godt tilfreds – husk det jeg måler er et gennemsnit, så nogle dage er under 1000 skridt.

 2. Svar

  Jeg er behørigt imponeret! Det er – bogstavelig talt – godt gået.

   • Jørgen
   • 1. december 2013
   Svar

   Det er meget interessant – jeg regner med at skrive lidt mere udførligt når millionen nås.

 3. Svar

  Ja det er altså sjovt at følge solens bane på den måde! Og så er det jo godt at du kom i de gode vandresko. Der er klasse over dem 🙂 Mine ser så billige ud (det var de også!) 🙂

   • Jørgen
   • 2. december 2013
   Svar

   Det har du ret i. Engang i februar kommer den ind i stuen et kort øjeblik igen. Vandreskoene fik jeg i fødselsdagsgave sidste sommer. De er gode fordi de giver en stabilitet i min fod som jeg åbenbart har savnet. Herved mindskes knæproblemer. Jeg har så fundet ud af man kan få sat en stump hæl på, når den er slidt skæv – og det er jo fint at kunne det for 130 kr, hvorved skoene forhåbentligt holder en god tid igen.

   1. Svar

    Godt råd, det skal jeg huske. Men det må være i en hælebar, ikke sandt? Skomagere er der ikke nogen af her. Jeg husker at jeg var den sidste kunde hos skomageren ved Peter Bangsvej. 🙂

     • Jørgen
     • 4. december 2013
     Svar

     Det er i en hælebar – og det må vise sig om der er kvalitet i sålen, når den tid kommer. Nej, skomagere er der vist ikke mange af mere, men jeg husker dem også godt.

  • Pia
  • 2. december 2013
  Svar

  IMponerende. Det er saft suseme godt gået. Som nævnt før, når jeg ikke de anbefalede 10.000 skridt hver eneste dag, men i ferierne kan jeg være med 😉 men når jeg en gang ud i fremtiden ikke skal passe arbejde mere, så håber jeg at jeg stadig kan gå, og også gøre dig kunsten efter 🙂

   • Jørgen
   • 4. december 2013
   Svar

   Jo, jo, det er godt nok gået. Du har da vist rigeligt gang i alt muligt og klarer dig nok med lidt færre skridt i hverdagen.
   Det er sandelig vigtigt at kunne gå på sine gamle dage. Jeg håber jeg kan blive ved længe endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *