8.198.107 skridt på 2 år

I dag begynder det 3. år med notering af skridttællerens daglige udvisende.

Det indebærer, at jeg de sidste to år har noteret antal daglige skridt. Eller i det mindste det tal tælleren viser.

De mange skridt er næsten ikke til at begribe. 8.198.107 forekommer at være trættende mange. Lidt mere håndgribeligt bliver det, når det viser sig at være 11.230 i gennemsnit pr. dag.

Det største antal skridt en enkelt dag var 25.209 og det mindste 2.007.

Tags:
Forrige post

Blogtræf i Vemmetofte og “Den Stråtækte”

Næste post

Gåture en søndag i september

Comments

 1. Svar

  Man skal være glad for at man kan gå, sagde Malte forleden. Det har han jo ret i. Jeg kan godt se, at 8 millioner lyder trættende. Jeg tør ikke tænke på, hvor mange gange en knap på tastaturet skal holde til at blive anslået!

  Utroligt, også, at man kan lave klaverer, som ikke bliver slidt op de første 20 -40 år, selv om der bliver spillet hæftigt på dem! Et koncertflygel bør skiftes hvert tredie år, siger de, der laver koncertflygeler, men der sker ikke så meget ved man giver koncerter på det i mere end 3 år.

  Men ligesom med klaverer og tastaturer og cykler og biler og huse, så bliver vi lidt slidt, mærkeligt nok ikke på den måde et “dæk” bliver slidt, men ved at selvfornyelsen ebber ud. Jeg skal ikke gøre mig klog på slidgigt, men slidgigt er ikke bare slid, – jo nogle få patienter har problemer med knogle mod knogle, men på normale mennesker fornyes benhinder og ledvæsken, og slidgigt er (så vidt jeg ved) noget brusk, der ikke fornyes som det burde.

   • Jørgen
   • 22. september 2015
   Svar

   Jeg er så ganske enig med din søn, der jo nu skal på en længere fodtur. Det er interessante betragtninger om slid og brug, du kommer med. Vi selv bliver slidt så ingen selvfornyelse til sidst er mulig, men jeg synes nu min erfaring ved at gå, er, at jeg udsætter nogle slidproblemer, i alle tilfælde oplevelsen af dem.

   1. Svar

    Jeg tror, at man, som du siger, skal holde sig igang og at fornyelsen af leddene derved holdes vedlige.

    Der var en af min mors bekendte, som var gigtlæge. Han advarede imod en gruppe smertestillende midler, som reducerer blodomløbet og derved – iflg. ham og en del forskning som måske er lidt kontroversiel – derved hæmmer fornyelsen af led og brusk omkring leddene.

    Det er ad den vej at jeg har hørt om at slidgigt ikke er “slidt-op-gigt”. Jeg har ikke fået kigget nærmere efter hvad der skrives i dag.

     • Jørgen
     • 23. september 2015
     Svar

     Min erfaring er også at det at gå en god del ikke er slid-op-aktivitet, men jeg ved ikke så meget om det heller. Gider vist ikke sætte mig ind i diverse lidelser. Det kan tidligt nok komme. Har i øvrigt set at der udkommer en bog om “Sunddom”, hvilket er interessant i forbindelse med sundhedreligionen.

  • Ellen
  • 22. september 2015
  Svar

  Det er et meget imponerende gennemsnit – det er der vist ikke mange, der kan præstere.

   • Jørgen
   • 22. september 2015
   Svar

   Tak – muligvis ikke. Faktisk er det ikke så vanskeligt, når man har tiden til det eller et arbejde der kræver slidstærke sko.

  • Ellen
  • 22. september 2015
  Svar

  Jeg tror ikke der er mange, der kan præstere et så imponerende gennemsnit.

   • Jørgen
   • 22. september 2015
   Svar

   Jeg er godt tilfreds, idet jeg antager det er helbedsgavnligt.

  • Eric
  • 22. september 2015
  Svar

  Still going strong, eller der er gang i dig, kan man vist roligt sige! Tæller den også, hvis du tager skridt til noget? 😉

   • Jørgen
   • 22. september 2015
   Svar

   Det går meget godt. At tage skridt til noget og andre overspringshandlinger tæller dobbelt. I øvrigt går jeg mange skridt i hus og have, og glæder mig i denne forbindelse over ikke at have en lille lejlighed endnu.

 2. Svar

  Hold da op Jørgen, du er da helt imponerende, sikke en gennemsnit.

  Du inspirerer mig faktisk til at gøre alvor af min tanke om at købe en skridttæller. Den er da et herligt lille “legetøj”.

   • Jørgen
   • 22. september 2015
   Svar

   Du bruger jo endomondo, hvilket jo kunne være nok. Jeg, har en ganske billig skridttæller der altid ligger i en lomme. Jeg er glad for at jeg begyndte.

 3. Svar

  “et gennemsnit”

   • Jørgen
   • 22. september 2015
   Svar

   Pyt.

  • Jan
  • 22. september 2015
  Svar

  Imponerende. Ganske enkelt imponerende, især når vi ved, at mange er skridtene er taget i bjergene sydpå.

  • Jørgen
  • 23. september 2015
  Svar

  Tak. Jeg tror nu at det er de mange skridt i flade Danmark der bevirker at det går ret let i bjergene stadig.

  • Pia
  • 23. september 2015
  Svar

  Det lyder voldsomt, og det er også gevaldigt mange skridt. Imponerende resultat. Jeg håber også, vi begge her kan blive ved med at skridte derud.

   • Jørgen
   • 24. september 2015
   Svar

   Dejligt at kunne gå og jeg håber I kan blive ved længe endnu.

 4. Svar

  Hvor er det flot! Og en rigtig god idé at gå med skridtmåleren hver dag.

   • Jørgen
   • 24. september 2015
   Svar

   Det er blevet en fast vane at have tælleren på sig – og jeg har anskaffet batterier, hvis der er behov for at skifte!

  • Inge
  • 28. september 2015
  Svar

  Det er virkelig et flot gennemsnit du har haft over så lang tid.
  Jeg har ikke været i gang et år endnu, men kan se at det nuværende gennemsnit er på 11.000 skridt om dagen, det tror jeg ikke jeg kan holde over en 2-årig periode.

   • Jørgen
   • 30. september 2015
   Svar

   Tak. Det må vise sig om dit gennemsnit holder, men hvorfor skulle det egentlig ikke det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *