At udvikle sig og lære montering af ledninger i RJ45 plugs

Livslang læring er hvad de sidste dage har budt på – og dejligt er det, når det lykkes at udføre det lærte.

Her i huset har vi i længere tid kun kunnet se DR1 og TV2. Da det meste er gentagelser, har vi gjort noget – og kan nu se lidt flere kanaler.

For at komme til dette skulle jeg montere en RJ45 plug i begge ender af en ledning, der var længere end den der fulgte med TV-boksen. Forskellige meget smarte værktøjer blev brugt. Og det burde ikke være det store problem, når man først har forstået at nogle ledninger skal krydses, som det hedder, og altså ikke ligge ved siden af hinanden trods visse farveoverensstemmelser. Det skal andre, men – sådan er instruktionstegningen.

2×4 (dvs. 8) ledninger skulle monteres i pluggen efter forskrifterne. Det er ikke let for en psykolog (og med Dirch Passers bemærkning kunne jeg jo bare have læst videre til elektriker), men det lykkedes. Ganske vist har jeg nu brugt 5 af disse plugs – men øvelse gør …

Så nu kan vi sandelig blive fri for Aftenshowet o.l. – og det bliver spændende at se DR2 og velsagtens andre udsendelser.

NB: Der er vist mere jeg skal lære – da jeg ville skrive hvad 2×4 er, kom et smilende ansigt frem. Hvordan gik det mon til?

This entry was posted on Wednesday, January 16th, 2008 at 1:22 pm and is filed under Farver, Personlig udvikling. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “At udvikle sig og lære montering af ledninger i RJ45 plugs”

Forrige post

Selvudvikling til fuldkommenhed 3: Orden

Næste post

Tandpleje, ansvar for børns renlighed og voksnes tænder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *