Bertha kom forbi

Resterne af orkanen Bertha gør en ende på sommervejret i Danmark, har jeg forstået – og måske har resterne af hende larmet lidt over Nordsøen, men her syd for Roskilde har vi ikke mærket meget til hende i nattens løb. En lille sjat regn har hun leveret.

Bertha

Mon det er Bertha, da hun passerede den nedgående sol i aftes, man kan se på billederne?

Bertha

Tags:
Forrige post

Svalereder

Næste post

Medens vi venter på regnen …

Comments

 1. Svar

  Du må have et godt sovehjerte, Jørgen … både John og jeg vågnede to gange i nat ved, at det blæste som jeg ved ikke hvad, og regnen styrtede ned. Vi fik 15 mm ad to forholdsvis korte omgange. Men selvfølgelig kan der være stor forskel på vejret selv på de kun fire km mellem os.

   • Jørgen
   • 11. august 2014
   Svar

   Det må jeg have – og jeg klager da normalt heller ikke over mine evne til at sove. Min regnmåler er en trillebør og den er forbundet med betydelig usikkerhed – men det er da rigtigt at der er stor forskel på regnens intensitet.

  • Inge
  • 11. august 2014
  Svar

  Jeg har intet hørt i nat, men kunne se i morges at det har regnet .. Nu har vi ikke hverken have eller regnmåler, så om det har været lidt eller meget regn ved jeg faktisk ikke.
  Flot billede af Bertha.

   • Jørgen
   • 11. august 2014
   Svar

   Godt at sove godt – og ja, jeg synes også det ligner Bertha.

 2. Svar

  Restbertha har jo nok ramt pletvis. Jeg blev også vækket, fordi regnen larmede voldsomt på mine tagvinduer. Det helt voldsomme regnskyl varede nok ikke ret længe, for jeg faldt da i søvn igen og blev ikke vækket mere.

   • Jørgen
   • 11. august 2014
   Svar

   Det gør Restbertha, altså rammer pletvis og det forlyder det vil stå på i dagevis. Jeg kan nu godt forstå det kan være svært at sove med regn så direkte på ruderne.

  • Pia
  • 11. august 2014
  Svar

  Her har vi ikke mærket meget til Bertha. En smule vind, og 3 mm vand. Men alle de timer vi opholdt os på Sydfalster, blæste det ret kraftigt, og da vi kørte hjem sent i aftes, styrtede de ned, så jeg dårligt kunne se vejbanen. Herhjemme var der fredeligt og tørt.

   • Jørgen
   • 14. august 2014
   Svar

   Hun har fordelt regnen noget ulige den gode Bertha. Nu er det værste vist forbi. Så i øvrigt at Norge kalder en Baby-Bertha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *