Bo Bedre 50 år

Det er gået op for mig at Bo Bedre har jubilæum i år. 50 år. Det er dog en sjat.

Det får mig til at tænke lidt tilbage. I anden halvdel af 1960erne havde jeg et studenterjob som Taxa-chauffør i Hvidovre. På det tidspunkt boede redaktionen af Bo Bedre i Hvidovre, på Næsborgvej. Det var mange opgaver for Taxa. Dels skulle medarbejdere køres hid og did og dels skulle materiale til trykkeri eller lignende køres.

På den måde har jeg så at sige et forhold til Bo Bedre i de tidligste år af dets eksistens. Ikke at dette forhold har ført til abonnementsloyalitet, men bladet har nu været holdt i mange år tidligere.

Ved udrydning af gamle numre for mange år siden, var der et fra november 1972. Det blev gemt, og min datter, der er født på det tidspunkt, har fået bladet. Det er da meget sjovt.

Måske er det en ide at tage imod det gode tilbud du kan læse om herunder, hvis du har fået et barn eller barnebarn i 2011 – og gemme bladet til 2061. Det kunne hænde at ungerne ville synes det var meget sjovt at få en kuvert med teksten: Må åbnes i 2061.

Forrige post

Decision

Næste post

Hungry Birds

Comments

  • Inge
  • 10. februar 2011
  Svar

  Tak for en god ide.. 🙂 Det vil jeg se lidt nærmere på.

 1. Svar

  Det er en god ide. Jeg ville engang have gjort noget tilsvarende med vin til en dåbsgave, men jeg kunne ikke finde en, hvor forhandleren ville love mig, at den ville være både god og drikkelig 18 år efter. Og, som han sagde “tror du egentlig også, at en 18-årig ville sætte tilstrækkelig pris på en sådan vin?” Dér havde han en rigtig god pointe, så jeg droppede tanken igen.
  Til sådant et formål har Bo Bedre jo en ganske anderledes stabil holdbarhed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *