Caroline og Christiansborg

ABC-Scandinavia, 2. runde er nået til C.

For 3 år siden skrev jeg på en anden blog at Wozniacki skulle deltage i Wimbledon-tennis-turneringen, og jeg bemærkede, at det bliver spændende at følge med i, hvad hun kan drive det til.

Siden er alle kommet på fornavn med Caroline. Og det er jo da gået meget godt. Hun rangerer som verdens bedste kvindelige tennisspiller i øjeblikket, og faktisk er det spændende at se tenniskampe.

Det bliver interessant om Caroline Wozniacki vinder WTA-turneringen i Farum – og Wimbledon om kort tid. Jeg har ikke fotograferet Caroline, men lad mig illustrere C med Christiansborg – her set fra ca. Nationalmuseet medio marts 2011.

Christiansborg

Her er linket til andre deltageres C-bidrag.

Tags: , , ,
Forrige post

Nye kartofler

Næste post

Udadvendt

Comments

 1. Svar

  Flot billede – især taget i betragtning af, at det ikke er synligt hvor koldt der egentlig var i marts 2011 her i landet. 🙂

  Jeg troede i øvrigt lige det var Caroline Flemming du ville skrive om, men det fortæller måske, at jeg lejlighedsvis læser fruens sladderblade… Godt valg at fokusere på Wozniacki. En sød pige. Det eneste jeg beklager er, at jeg mener hendes far presser hende en smule for hårdt. Jeg er til gengæld sikker på, at han mener det godt, og så længe Caroline har det fint med det må det jo være win-win for begge parter.

  God weekend & pinse. 🙂

  1. Svar

   Henrik, det var koldt, men flot vejr. Det var den dag landruget uddelte røde pølser og havde fyldt Rådhuspladsen med traktorer.
   Caroline Flemming tænkte jeg vist på et øjeblik, men da jeg i den grad ikke læser ugebladene er jeg ikke tilstrækkeligt orienteret. Så det var tennis det drejede sig om. Far-datter-forholdet må de selv håndtere. God weekend og pinse.

  • Mona
  • 10. juni 2011
  Svar

  Vacker bild över Christiansborg. Snyggt fotot. För ca 30 år sedan turistade jag Köpenhamn ordentligt och var inne på många museum och i många byggnader. Jag kommer ihåg hur skinande blankt allting var inne på Christiansborg och att vi var tvungna att sätta på hos filttofflor utanpå skorna för att inte repa golven.

 2. Svar

  Det er jo flot klaret at være verdens nummer 1 i tennis.
  Jeg vil ikke lyve og sige at jeg har set en tenniskamp men derfor kan man vel altid være lidt stolt når en af ens landsmænd klare sig godt^^

  1. Svar

   Ilhja, det er det, og så oven i købet i 37 uger.

 3. Svar

  Veldig godt bilde av Christiansborg,
  en fascinerende flott bygning!
  PS: Sport kan jeg dessverre lite om…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *