Det var så det valg

Valget forleden har aktiveret følgende:

1. Beslutninger er valg mellem mindst to muligheder. Der skulle vælges to gange. Skal jeg stemme? Skal jeg stemme ja eller nej.

2. Tangenttransaktioner er svar på spørgsmål som om andre spørgsmål var stillet.

3. Samarbejde er afhængighed. A kan kun udføre sin del af en opgave hvis B udfører sin del og omvendt.

—-

Jeg skal nok reagere på de mange kommentarer til forrige indlæg (flertal), men det må lige vente til jeg har bagt brød, bagt kokoskranse med børnebørnene, lavet Bambolotti og (måske) været til Store Bagedag i morgen. Det er prioritering og har intet med valget at gøre.

Tags:
Forrige post

Omkring håndbold

Næste post

Penge retur

Comments

 1. Svar

  Jamen Jørgen, du overvejede da vel ikke ikke at stemme? Det er en demokratisk ret, men heraf følger også, synes jeg, at det er en pligt. Tænk hvor mange mennesker i verden, der aldrig bliver spurgt om deres syn for sagn. Jeg synes, hver valgdag er en form for festdag, uanset om flertallet er enig med mig eller ej – og det plejer de ikke at være.

  • Jørgen
  • 5. december 2015
  Svar

  Nej, da, det overvejede jeg ikke. Jeg stemmer altid. Men nogle gjorde ikke – med de begrundelser, der var gældende. Så den første beslutning er at stemme eller ikke stemme.

 2. Svar

  Ja, det er vigtigere at tage sig af al småfolket! 🙂
  God fornøjelse! 🙂

   • Jørgen
   • 15. december 2015
   Svar

   Ingen tvivl om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *