En falsk nyhed

Fra sædvanligvis upålidelig kilde forlyder det, at twitteristen Trump snarest vil underskrive et dekret, der stopper for alle fremtidige TV-udsendelser af en fodboldkamp kaldet super bøvl.

Anledningen er en pludselig opstået trang til at sikre, at den amerikanske befolknings vægtforøgelse holdes i skak, idet det gentagne gange har vist sig at overspisning under kampen er det egentlige formål med at se den. Ved således at forbyde alle andre end betalende tilskuere på stadion at se kampen, forventer hr. Trump at have ydet et særligt bidrag til folkesundheden i USA.

At der er god grund til at gribe ind ses i øvrigt af at “op til over” (vending set i kronik i Berlingske forleden til angivelse af stæreflokkes individantal) en halv milliard kyllinger har måtte lade livet for, sammen med andre ingredienser. at tilfredsstille trangen til ophidset overspisning. Det forlyder i øvrigt ikke om dyrevelfærd har haft indflydelse på beslutningen.

 

Tags: , ,
Forrige post

Dyrtid 1854

Næste post

Wachau 1995

Comments

  • Eric
  • 6. februar 2017
  Svar

  Super bøvl – hehe 😉 Når Trump vil arbejde for sundheden med dekret, er han måske inspireret af EU, der fx har besluttet, at cigaretter ikke må smage af menthol. Han kunne jo også bygge en mur på tværs af banen, selvom han derved risikerer at krænke Pink Floyds ophavsret til The Wall.

   • Jørgen
   • 6. februar 2017
   Svar

   Jeg mener Trump er mest inspireret af Trump, men jeg kan jo godt se, der er andre muligheder for inspiration.

 1. Svar

  Var der så et af de “alternative fakta”? 🙂

   • Jørgen
   • 8. februar 2017
   Svar

   Fakta var antal kyllingevinger, resten er selvopfundet og foregiver ikke at være alternative fakta, men rent tankespind, som jeg af en eller anden grund producerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *