En interessant historie om Facebook, biltyveri og politiarbejde

Jeg har netop læst et en morsomt skrevet lille historie om hvorledes Facebook medvirkede til opklaring af et biltyveri.

Der kan også læses om tyveknægtens særprægede forklaringer – og om politiets spild af tid ved at køre til den forkerte adresse.

Det er også tydeligt at mange mennesker må bruge meget tid fordi en biltyv ikke kan holde fingrene for sig selv.

Her finder du linket til Pias historie.

Forrige post

Forårstegn

Næste post

Nyt tema i magasin-layout og en tur om Gentofte Sø

Comments

 1. Svar

  En kræftsyg dreng på Odense Hospital fik frarøvet sin flad-computer og det blev også efterlyst via FB – men her var det dog politiet, som genkendte manden ud fra drengens fremragende beskrivelse 🙂

  Man får jo næsten tårer i øjnene, når man læser Pias beskrivelse af afslutningen:

  Det var et par meget søde og venlige unge betjente, der også havde et skjult smil på læben, afhængig af situationen, som da de siger til M, at han jo ikke kan bruge sin nøgle til at starte med. Næh, men så må jeg jo gøre det på anden måde, siger han. Tyven siger: Du kan få min skruetrækker, den jeg brugte, den er alligevel gået i stykker, og du kan bare beholde den.

  Hvor uselvisk 🙂

   • Jørgen
   • 28. februar 2014
   Svar

   Det er jo rart at høre at politiet gør noget. For ofte sker det vist ikke. Det var godt drengen fik sin flad-komputer tilbage. Ja, afslutningen er fin. Det er da altid noget at blive en smule kompenseret for sine tab. Som jeg åbenbart også bliver det for tab på Roskilde Bank aktier, men det skriver jeg nok lidt om andetsteds.

  • Inge
  • 28. februar 2014
  Svar

  En rettelse.. jeg kan se, klikke og følge et link til Pias blogpost, men set herfra i en IE10 browser er det et link, som alle andre link.. 🙂

   • Jørgen
   • 28. februar 2014
   Svar

   Og det ville jo være smart om linket til Pias post også fremgik af forsiden, men det gør det ikke – og jeg ser også jeg skal være varsom med teksten, idet man jo ikke herover skal klikke på overskriften for at se linket.

  • Inge
  • 28. februar 2014
  Svar

  Jeg er blevet lidt klogere. Når jeg klikker ind på posten fra Feedly ser jeg ikke magasin-temaet, men kun den enkelte post.
  Jeg kan se Magasin temaet ved at vælge hele bloggen (Klikke på blog-overskriften) og jeg må indrømme, at det umiddelbart virker ret forvirrende med artikler der ruller hen over skærmen. Jeg har lidt svært ved at fange den sidste blogpost.

   • Jørgen
   • 28. februar 2014
   Svar

   Du har da arbejdet hårdt for at finde ud af hvad det drejer sig om. Hvis man kommer fra en reader, kommer man kun til den enkelte blogpost. I readeren burde det vel være tydeligt hvilken blogpost der er den sidste, men det er det ikke på forsiden. Hensigten var at man ved at kaste et blik på forsiden kan se om der er noget der har interesse. Jeg har overvejet at fjerne de roterende poster fordi de giver en unødvendig uro.
   Tak for interessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *