En krum zucchini

Det kan på forskellig vis illustreres, at vi har haft det varmt længe i Danmark.

Der er stadig en del hindbær at finde (må huske at tage et billede) – og mange squash.

Courgette

I denne fætter var der meget mad til to. De smager stadig godt, men jeg begynder at ane, at udviklingen går lidt i stå, lys mangler måske efterhånden. Der er stadig 4-5 tilsvarende på planterne.

I øvrigt er det godt ikke at være underlagt EU-direktivet om krumme agurker eller hvad det nu kan være for et.

Tags: , ,
Forrige post

Hindbær 21. oktober 2014

Næste post

Vanessa atalanta

Comments

  1. Svar

    En stor og flot zucchini! Ja, nu mangler lys og varme til at modne fx også mine tomater. Men det er jo egentlig flot at kunne høste indtil sidst i oktober.

      • Jørgen
      • 21. oktober 2014
      Svar

      Nemlig, og den smagte fint. Jeg tror nu også det snart ender med disse typer produkter, men fint har det været.

    • Inge
    • 21. oktober 2014
    Svar

    Det er ret imponerende at der stadig er bær på buskene derude.

      • Jørgen
      • 21. oktober 2014
      Svar

      Ja meget imponerende.

  2. Svar

    Jeg snuppede også et par hindbær i formiddags. De er egentlig ganske velsmagende endnu.

      • Jørgen
      • 21. oktober 2014
      Svar

      Ja, de kan nogenlunde endnu. Jeg har engang spist et hindbær juleaften, men det var der ikke meget ved.

  3. Svar

    Sikken sommer og efterår, vi har haft,

      • Jørgen
      • 21. oktober 2014
      Svar

      Vi bør ikke klage.

  4. Pingback: Hindbær 21. oktober 2014 | Kort og godt

    • Eric
    • 21. oktober 2014
    Svar

    Om der er et zucchinidekret, ved jeg ikke, men Madeiras udmærkede bananer er for små, til at EU tillader eksport, så de fås kun i Portugal. Sådan har det i hvert fald været, og om det stadig gælder, ved jeg ikke.

      • Jørgen
      • 22. oktober 2014
      Svar

      Ved det heller ikke, men jeg ved at et og andet bliver for begrænset – og at et og andet burde begrænses mere.

  5. Svar

    Det er sent – mine tomater vil heller ikke modne mere, så planten røg ud i går.
    Laver I farserede squash? Det smager vældig godt. Halver, udhul, fyld med frikadellefars, irørt det meste af fyldet. Dæk med revet ost. I ovn i 40 minutter, og I har lækker mad.

      • Jørgen
      • 22. oktober 2014
      Svar

      Ja, det gør vi. På samme måde som med farserede peberfrugter. Jeg synes i øvrigt godt om halverede squash steget i olivenolie med lidt bid i midten. Det opnås ikke ved at stege dem i skiver.

  6. Svar

    Det var dog imponerende at du har fået squash eller zucchini til at gro. Jeg ved godt at de vokser flittigt af sig selv når lys og varme er tilpas, men alligevel 🙂

      • Jørgen
      • 23. oktober 2014
      Svar

      Aldrig har de været så store som i år, squashplanterne, men jeg har ofte haft sådanne planter i haven. Sidste år snuppede sneglene dem dog da de netop var spiret frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *