Er mænd hanekyllinger?

Af grunde jeg ikke skal forsøge at redegøre for, har jeg tilbragt en smule tid foran TV de sidste par dage. Jeg har set lidt på Giro d’Italia.

Egentlig synes jeg det bedste ved cykelløb på fjernsyn er muligheden for at se landskaber.

De sidste par dage har aparte mænd i fastelavnsudklædninger forstyrret denne mulighed. Det er der ikke noget særligt nyt i, men jeg synes det udarter. Ikke blot ser man flere og flere aparte udseende mænd, der ikke interesserer sig det mindste for cykelløbet, men udelukkende for muligheden for at blive exponeret i fjernsynet.

Sekundberømmelse kunne man måske kalde det.

Ikke nok med at hanekyllingerne render rundt og ser tåbelige ud med hanekyllingehovedprydninger, men sågar har nogle af dem medbragt røgrør, som antændes – til gene for cyklisterne, der givet ikke har lyst til at skulle trække vejret i disse tåger.

Ikke nok med, at mændene – ingen kvinder ses opføre sig sådan – står stille og lader røgen drive over vejen. De tillader sig sandelig at rende foran cyklisterne, der således over en vis strækning generes af tåbernes røg. De synes ikke at fatte hvordan de generer sportsfolkene.

I går faldt et af fjolserne fordi han kom for tæt på en motorcykel. I dag slog en rytter ud efter en anden, der så fortrak.

Disse mærkelige mænd må føle sig betydningsfulde i al deres latterlighed.

Er disse hanekyllinger bare dumme? Eller tror de, at de, ved deres aparte adfærd, har positiv indflydelse på resultatet af cykelløbet?

 

Tags:
Forrige post

Fast fast food

Næste post

Med måde

Comments

 1. Svar

  Jeg tror de er dumme og at de selv tror de er så vældig smarte. Mon ikke ‘nogen’ gør noget ved det på et tidspunkt, hvis det bliver et stadig større problem. Hvis cykelrytterne klager over det, skal der såmænd nok blive gjort noget ved det.
  Men hanekyllingerne har da opnået det, de ville: at blive lagt mærke til.

   • Jørgen
   • 23. maj 2016
   Svar

   Enig – og jeg håber nogen skrider til handling, thi forstandighed synes ikke at være en mulighed for hanekyllingerne.

 2. Svar

  Fjolser! Og hvad skal det egentlig til for? Cykelløbet er for cykelrytterne og ikke for fjolserne.

   • Jørgen
   • 23. maj 2016
   Svar

   Enig – de burde have karantæne, fjolserne.

 3. Svar

  Mit blodtryk stiger, når jeg ser dem på fjernsyn. De udsætter andres liv for fare, for hvis en cykelrytter mister kontrollen på vej op af et bjerg, så kan han hurtigt ryge ud over vejen og trække andre med sig.

  • Jørgen
  • 23. maj 2016
  Svar

  Jeg har det på samme måde. Det er uomtænksomt og dermed farligt, hvad de gør, disse latterlige fjolser.

 4. Svar

  Heller ikke jeg kan se det sjove i disse mærkelige personager. Jeg tænker, det må være rædselsfuldt i forvejen at stride sig op ad et stejlt bjerg. At blive omringet af publikum eller få røg i øjnene kan kun gøre det værre.

   • Jørgen
   • 24. maj 2016
   Svar

   Enig, det forekommer at være upassende adfærd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *