Vi havde en dybfrostportion sønderjysk grønkål, muligvis grønlangkål. Det kommer sig ikke så nøje. Det var ganske hurtigt at tilberede. Konsistensen var fast i det. Og da resten af måltidet også var hurtigt tilberedt fik vi, hvad der på nutidsdansk kan kaldes fast fast food.
Det smagte i øvrigt glimrende det faste hurtige foder.
Hurtig mad kan heldigvis både være sundt og smage godt
Deri kan vi ikke være uenige.
Uh, grønlangkål er dejligt! Hvilket jeg først fandt ud af som voksen. Og hvis I lige kommer forbi nogle kålpølser fra Højer, så er de pænt gode til.
Enig, jeg har altid godt kunnet lide grønlangkål. De hvide pølser kom vi ikke lige forbi.
Kålpølser er nu ikke hvide, nærmere rødlige.
Aner ikke hvor jeg havde det med hvide pølser fra …
Den fast-food, som man selv laver, er ofte meget mere smagfuld! De-her forretningsprodukter skal jo være noget som alle kan lide – noget lidt anonymt for at der ikke skal være for mange, der hellere vil have noget andet.
Fast føde er ikke det samme som fast food. Gad vide hvordan Det Danske Sprog ™ ser ud om 20 år. 🙂
Hurtig mad kan sagtens være god mad. Jeg er helt med på at fast food ikke er det samme som fast føde. Det er ikke godt at vide hvorledes sproget seer ud om 20 år. Jeg legede i øvrigt blot lidt med det gode danske begreb fast kombineret med det nymodens fast-food, således at det blev til fast fast food – og så ironiseredes en smule over det hele med fast hurtigt foder.
Ja – det forstod jeg 🙂
Hurtig mad og fast food er heldigvis to forskellige ting 🙂
En af vores yndlingshurtigretter er laks med stuvet spinat. Lækker og sund mad på 10 minutter!
Mit forsøg på at være morsom faldt ikke så godt ud. Fortår fint forskellen, men jeg synes nu det var lidt morsomt med det danske ord fast (kompakt) kombineret med fast food uagtet det ikke var en burger.
Det ***er*** morsomt! 🙂
Det glæder mig.