Forleden kunne man købe et bundt bredbladet persille i en butik i Roskilde. 10 kr. for hele molevitten. Størrelsen fremgår af den medfotograferede tændstikæske.
Det bliver da vist nødvendigt at lave en god portion persillesovs. Eller bruge persillen som dekoration.
Ja! Flot! jeg har kun et par gange oplevet sådan et flot bundt persille, men er en skøn oplevelse at man kan frådse med persille.
Man kan fryse det. Jeg tog noget ud af fryseren og knuste det, så kunne jeg trække de fleste stilke ud. Men hvis man hakker alting frisk kan man godt have stilkene med (hvis de ikke er blevet hårde.)
Det er nemlig flot, men måske også en anelse groft i bladene. Jeg er med på man kan fryse persille og have glæde af det siden.
Uhm. Hvad med at stoppe et par svinehjerter til randen med persille? Det bliver så godt …
Det er givet rigtigt, men jeg har vist en gammel uafsluttet sag med svinehjerter!
Vi hakker persillen med en kokkekniv og fryser det, vi ikke kan spise, mens den er frisk.
Takker og hakker.
Dejligt når man får noge for sine pengene 🙂
Jeg køber aldrig persille, enten har jeg i haven eller i fryseren.
Det er det. Jeg synes ikke jeg har været særlig heldig med persillen de seneste år, men det er nr. et at hente det frisk i haven.