Har du gået 10000 skridt i dag?

Forleden fik min kone en skridttæller til sin fødselsdag. Jeg har haft en længe og brugt den ved særlige lejligheder, men typisk for fruen, tages den på hver morgen, og ser det ikke ud til at de 10000 skridt klares ved almindelig gang hjemme og på en fodtur, må der en ekstra spadseretur til. Hvilket er fint nok – så nu er jeg også i gang med at få skridttlælleren til at vise 10000+ dagligt. Her ses resultatet fra g.d.

Skridttæller

Hvad med dig og de 10000+?

Tags:
Forrige post

Summer in October

Næste post

4-wheel ladder

Comments

  • Inge
  • 29. september 2011
  Svar

  Næhhh ikke endnu.. 🙂 De er så dumme de der tællere, jeg cykler jo en del, og det bliver slet ikke regnet med, så jeg er holdt op med at bruge den, og få nedture over at jeg ikke får daglig motion nok. 🙂

  1. Svar

   Det er lettere at klare mængden som pensionist…, og naturligvis er der mange måder at få motion på. Godt at høre du er holdt op med at få nedture over ikke at få motion nok – det ville også bare føre til endnu mindre motion.

  • Ellen
  • 30. september 2011
  Svar

  Jeg er også holdt op med at bruge min skridttæller… Jeg når ikke de 10000 skridt i hverdagen, men i weekenderne vil jeg tro, jeg gør. Svampejagt og sådan noget.
  Det er godt, at vi har 650 skridt over til vores kantine – og at vi somme tider skal til møde i administrtionsbygningen – nogle dage bliver det til tre ture derover + det løse, så det kunne se værre ud. Men så afgjort også bedre…

  1. Svar

   Faktisk kan man blive overrasket over hvor mange skridt man faktisk går når forskellige gøremål skal udføres – og det er jo fint med en stor arbejdsplads med lange afstande…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *