Har du været ved Gardasøen?

Det har jeg nemlig. Igen. Første gang var i 1969.

Vejret var lidt vekslende – som det ses her:

Garda P1050579

Beretningen må imidlertid vente lidt. Jeg skal læse kommentarer til mine indlæg om Berlin og se hvad andre bloggere har bedrevet.

Jeg skal også afslutte Berlin – faktisk var jeg ved at skrive om Neues Museum og Nefertete, da jeg nede i højre hjørne af skærmen så en mail fra Bluehost med en faretruende overskrift. Den måtte jeg natruligvis se, og det viste sig at man havde auto-rettet nogle WP-sider fordi der var uønsket kode. Anbefalingen var at ændre brugernavnet admin til noget vanskeligere. Det gjorde jeg så i løbet af aftenen indtil jeg skulle til køjs for at være køreklar næste morgen ret tidligt. Nefertete måtte vente.

En effekt, som jeg ikke nåede at se om aftenen før afrejsen, er, at billederne i hovedet er ændret til de oprindelige Atahualpa-billeder (temaet er Atahualpa). Nu må jeg så på et tidspunkt se på det – når kartoflerne er lagt.

Forrige post

Forbigående synshandicap

Næste post

Berliner Dom

Comments

 1. Svar

  Nej, jeg har ikke været ved Gardasøen, men ser frem til beretningen.

  Mailen fra Bluehost lyder ildevarslende. Du bør tjekke med dit FTP-program, om og i givet fald hvornår WP-filer er ændret for nylig. Tjek også for nye kataloger over WP.

 2. Svar

  Nej, desværre, ikke endnu, så jeg glæder mig også til din beretning.

 3. Svar

  Jeg har været ved Gardasøen tre gange – der er så smukt, som der er overalt i bjergene.
  Til gengæld har jeg aldrig kaldt mig Admin nogle steder eller har letgættelige passwords.
  Det er måske meget heldigt, for jeg aner ikke, hvordan man ‘tjekker sit ftp-program’ …

 4. Svar

  Du må aldrig have et brugernavn, der hedder Admin eller lignende, der er til at gætte. Det er at invitere hackere indenfor. Jeg håber, du kommer igennem det uden angreb.

  • Pia
  • 8. maj 2013
  Svar

  Ja det har jeg faktisk i 1972. Jeg var endnu ikke fyldt 17 år, jeg tjente selv hver eneste krone til rejsen, fordi jeg ville med på den tur sammen med nogle få klassekammerater.
  http://pigenfralandet-pia.blogspot.dk/search?q=italien

  Jeg har godt nok været i Italien efterfølgende men ikke lige der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *