Helles eller vælgernes troværdighed

Jeg synes netop jeg hørte, at oplæseren på TV2News sagde, at Helle Thorning-Schmidt “arbejder på at genvinde vælgernes troværdighed”. Det lød ikke rigtigt i mine ører, men faktisk blev vendingen gentaget lidt senere.

Det handler da ikke om vælgernes troværdighed, men om hendes.

Hun arbejder velsagtens på at genvinde vælgerenes tillid, nemlig tilliden til at hun er troværdig.

Mon de ved hvad de siger, de kære oplæsere?

Forrige post

Slottet i Ludwigslust

Næste post

Mandehul i Virgen, Osttirol

Comments

  1. Svar

    Hahaha – jeg kan godt forstå, du ikke troede dine egne ører i første omgang. Jeg er så naiv at tro, at det er uddannede journalister, der fører ordet som oplæsere, men hvis de kan fyre sådan noget bavl af, er det måske udseende og skærmtække, der kommer før det faglige?
    Nå. Vi skal også lige huske på, at TV2 News er en skod- og discountkanal. Jeg tror, de udelukkende ansætter folk, der ikke har bestået en 9.klasses afgangseksamen.
    Jeg ser kun TV2 News, hvis jeg vil forarges over kvaliteten af nyhedsstof og oplæsere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *