Hvad er der mon sket?

Min hjemmeside ser lidt underlig ud. I alle tilfælde når jeg ser på den i alle browsere.

Det er endnu ikke lykkedes mig at greje hvad der har bevirket denne utilsigtede ændring eller hvad jeg skal gøre for at komme tilbage til normalen.

Wordpress fejl

Dette er et skærmbillede af hvad jeg ser.

Er der blandt læserne ideer eller viden om hvad dette drejer sig om?

Tags:
Forrige post

Ystad

Næste post

Ramsødalen i april

Comments

 1. Svar

  Det ser ganske rigtigt noget anderledes ud, end det plejer, så det er ikke kun på din skærm, den er gal. Hvad det er, har jeg ingen som helst anelse om, men det virker da i hvert fald, både tekst og kommentarer.
  Sådan noget er ret irriterende, når man står helt uforstående for, hvad det kan være. Håber du får løst problemet.

   • Jørgen
   • 27. april 2017
   Svar

   Ak, ja, man kigger og kigger på løsningsmuligheder og ideer til andre sådanne. Intet virker.
   W3 Total Cache var problemet. En opdatering af det plugin indeholdt åbenbart en fejl, som nu er rettet. Mange må have haft samme problem, hvis man har opdateret inden fejlen blev rettet.
   Sådan kan det gå.

  • Eric
  • 27. april 2017
  Svar

  Problemet er nu løst, men det må have været manglende eller mangelfuld læsning af det/de CSS stylesheets, som definerer layoutet.

   • Jørgen
   • 28. april 2017
   Svar

   Jeg kiggede i CSS-koderne, men kunne ikke finde noget der gav mening. Problemet blev løst da W3TotalCache blev opdateret. Man må jo have lavet en fejl i forrige opdatering. Heldigvis fungerer det nu igen, men man kigger jo lidt, når det hele er “venstreorienteret”.

 2. Svar

  Hæhæ, venstreorienteret, det er da ellers meget godt. Selv om jeg har arbejdet med IT og lavet dusinvis af websider, er det sort snak, at W3TotalCache blev opdateret. Heldigvis er Google meget hjælpsom og forklarer::

  W3 Total Cache improves the SEO and user experience of your site by increasing website performance, reducing download times via features like content delivery network (CDN) integration.

  Så skal man lige finde ud af hvad SEO er …

  Sjovt nok har jeg ikke pillet ved WordPress opsætningen af dax2 siden 2008 eller deromkring, det var oprindeligt tænkt som en midlertidig erstatning for dax, deraf 2-tallet.

  Udseendet på den browser, jeg sidder på nu, har ændret sig lidt en gang imellem, især er det overskriften, som er blevet mindre (mens den på andre web-browsere stadig er stor og “normal” – men jeg bruger en firefox-19-browser fra 2013 fordi den fungerer bedre i nogle henseender).

  Men style-sheets css og “sidelayout” går imod den oprindelige idé med at man henter en text og/eller billeder/video/lyd og ser på det med den font, man læser bedst – i den størrelse, form og farve osv. som man nu engang selv bestemmer. Alt bliver pakket ind og forhåndsformateret.

  Ikke nok med det, DR.dk bruger Internettet til at sende TV on demand. Det bruger jeg også, men det var jo ikke med i de oprindelige visioner for Internettet (med stort, fordi “Internettet” er faktisk et egennavn).

   • Jørgen
   • 28. april 2017
   Svar

   Af grunde jeg ikke kender, er det undertiden nødvendigt at opdatere wp-skabeloner og plugins. Det var vel i forbindelse med en sådan opdatering at et eller andet gik galt. Jeg brugte en del tid på at finde ud af hvad der var sket. Helt uden held, men jeg kunne så se, da jeg næste gang var inde bagved, at der var en vigtig opdatering. Det hjalp og det hele blev normalt igen.
   SEO = søgemaskineoptimering.
   Jeg kan ikke sige mig fri for at have valgt forskellige opsætninger i tidens løb, men jeg indser også at man kan komme til at bruge en masse tid, der kunne bruges til noget andet.

 3. Svar

  Næste gang, du har problemer, er du velkommen til at skrive til mig. Det er ikke sikkert, jeg kan løse det, men det kan være, jeg kan fortælle, hvor du skal kigge hen.

  Plugins er dejlige – men også drilagtige.Jeg har lært en del af en konsulent fra NemProgrammering. Han foreslår, at man deaktiverer plugins ved at tilføje fx et to-tal til hver enkelt pluginfolder. Så kan du stille og roligt tilføje dem igen ved at fjerne fx totallet.

   • Jørgen
   • 29. april 2017
   Svar

   Mange tak for det gode tilbud. Det er godt at havemuligheder. Her var det dog ikke noget jeg havde fumlet med, men en fejl andetsteds fra.
   Det er en smart tanke at man kan tilføje et eller andet til de enkelte pluginfoldere, men hvorfor vil det ikke være det samme blot at deaktivere dem? Måske ryger indstillinger mv.
   Som Eric skriver herunder, er det samme sket for ham.

  • Eric
  • 29. april 2017
  Svar

  Hm, jeg oplevede det samme i dag, efter jeg opdaterede et plugin, som kan give folk besked ved nye kommentarer. Jeg havde IKKE opdateret W3 total cache, selvom en notifikation fortalte, at en opdatering er tilgængelig. Da jeg deaktiverede W3 Cache, så det normalt ud igen.

  Jeg tror jeg lader det blive sådan, til jeg kommer hjem.

   • Jørgen
   • 29. april 2017
   Svar

   Jeg troede faktisk at det i første omgang var fordi jeg havde opdateret W3, men det kommer jeg da i tvivl om, når du får samme effekt efter opdatering af andet plugin.
   Siden virkede fint da jeg havde opdateret W3, som gjorde noget ud af at fortælle det var en vigtig opdatering.
   Jeg nåede aldrig til at tænke på at slukke et plugin ad gangen, men jeg har overbevidst mig selv om, at det havde jeg nok fundet på at prøve.

 4. Svar

  Jeg gruer for den dag, hvor det bliver nødvendigt at pille ved alle de ting I skiver om i kommentarerne.
  Jeg vil være helt tabt. Jeg har ingen anelse om, hvad alle de fremmedord betyder.
  Mit EDB er som min bil: Jeg drejer nøglen og kører. Skal der rodes i motor eller gear for at komme videre skifter jeg maskineriet ud; men det hjælper vel næppe i din situation, da det vel er fjernstyringen der er pillet ved.

   • Jørgen
   • 29. april 2017
   Svar

   Jeg har det på samme måde med bilen, men i tidens løb har jeg lært en smule om det der foregår i baggrunden på mine hjemmesider. Jeg er dog helt klar over hvor lidt jeg ved.

   • Eric
   • 29. april 2017
   Svar

   Så længe du bor, hvor du bor med bloggen, tror jeg ikke, du skal bekymre dig – den slags tager de sig af. Det er normalt kun vi “enlige ulve,” der får den slags problemer.

    • Jørgen
    • 29. april 2017
    Svar

    Jeg går ud fra det var en bemærkning til Farmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *