Invitation til inspiration

Personlig udvikling er mange ting. For mig er det i øjeblikket at finde ud af at få forskellige ting på internettet til at fungere bedre og bedre. Gerne så der kommer kroner i kassen. Jeg har med andre ord ikke noget mod reklamer på mine blogs og sider – det antages at internettet er et væsentligt marked allerede nu og det vil øges siden.

En måde at skaffe interesserede – og muligvis kunder – til det der foretages, er via lister. Via email kan det være en god ide at finde ud af, hvad de foregår over en periode, således at et besøg på en side ikke bare bliver en engangsforeteelse.

Derfor – her er en invitation til at at komme på min liste. Jeg kalder den tilmelding til mailing-liste nr. 1 – og har du lyst til emails om de muligheder jeg tilbyder, finder du en tilmeldingsdel i højre side, i sidebjælken. Grib muligheden – du kan til enhver tid slutte ved at klikke på unsubscribe. Ingen forpligtelse af nogen art – men måske en mulighed for at sige aha til et eller andet.

Når du har tilmeldt dig fremkommer en mail, hvor du anmodes om at bekræfte tilmeldingen – derved kan det vides at du faktisk ønsker tilmeldingen.

Så – velkommen til …efter nogle få indledende mails følger et mini-kursus “Om beslutninger” i 6 afsnit.

Forrige post

Børnebørn

Næste post

Moderne supermarked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *