Katte på min vej

Min interesse for katte kan ligge på et meget lille sted. Katte er sig selv, og det er fint med mig. Jeg har imidlertid mødt et par katte, som jeg har taget et par billeder af.

For nylig var vi på familiebesøg. Naboens kat, der måske er vant til at blive lukket ind, gjorde sig de største anstregelser for at påkalde sig vores opmærksomhed. Den satte sig foran en dør og den sprang op på en sålbænk og sad nok så flot i solen – og med det samme formål: Luk mig ind.

Den stakkelse kat måtte forblive ude, men dette billede af den – med de meget tydelige knurhår – synes jeg fortjener en tur på nettet.

Kat

Billedet er taget ud gennem et vindue. Det gør sig bedre i stort format.

Det andet kattebillede er af en kat i en stubmark. Mon den sorte kat venter på, at en mus kommer forbi? Den lod sig villigt fotografere.

Kat

Hertil kommer, at jeg er faldet over en opmærksomhedsfremkaldende plugin,SoreThumb, som forhåbentlig er illustreret på denne side. Ellers scroll (dansk ord?) op og ned.

Tags:
Forrige post

Botanisk Have i Berlin

Næste post

5 år i blogland

Comments

 1. Svar

  Den smertende tommelfinger virker fint – hvis det ellers er den, der får billede og tekst til at ryste lidt.
  Sjov ting, som man nok skal vogte sig for ikke at komme til at overforbruge 🙂

 2. Svar

  Det er lige netop tommeltotten, der bevirker det. Og den skal naturligvis bruges med omhu – og absolut ikke for meget på denne blog.

 3. Svar

  Jeg elsker katte, og altid i min barndom og ungdom haft katte. Her hvor jeg bor nu, må man desværre ikke have dyr, for ellers ville jeg straks anskaffe mig en kat igen. Det er nogle virkelig dejlige billeder, du har taget af de to katte, jeg får helt lyst til at de var mine.

  1. Svar

   Jeg forstår disse billeder rammer lige ind i et ønske – og det glæder mig billederne pirker lidt. Trist med alle begrænsninger, der hvor du bor.

  • Pia
  • 11. november 2012
  Svar

  Hverken katte eller Sore Thumb er noget jeg beskæftiger mig ret meget med. Sidstenævnte hører til den kategori, jeg absolut ikke aner noget om, ud over jeg kan se dit billede kan bevæge sig 🙂

  1. Svar

   Det forestår jeg meget godt, men det er da meget smart at man kan få billeder til at bevæge sig. Jeg har lige læst om din tur til Gram, og skriver straks en kommentar, men jeg så lige ud ad øjenkrogen, at din kom her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *