KOPI eller ÆGTE på tilbud

Som læserne sikkert husker, har jeg tidligere omtalt Bodil Brændstrup og hendes forlag BB-KULTUR. Jeg besøgte hende igen forleden og vi fik en god snak om mangt og meget. Lige nu øver hun sig i at holde fri, og det indebærer bl.a. at forlaget ikke i fremtiden vil lægge vægt på fysiske bøger. Bodil har derfor sat KOPI eller ÆGTE på tilbud, som det fremgår nedenstående.

Hvis du fristes af bogen – Bodil gav mig et par bøger, som jeg gemmer til mine børnebørn – kan den let bestilles. Du kommer direkte til Bodils bestillingsside hos PayPal, og jeg tjener, til orientering, ikke selv penge på dette.

Her er hvad Bodil skriver om sin bog:

KOPI eller ÆGTE
Bogen handler om de elementer, der indgår i dannelsen af din personlige identitet – lige fra den kulturelle programmering til den individuelle påvirkning fra forældre og andre autoritets-personer

Hvordan håndterer du din skæbne og lærer at manøvrere gennem psykologiske spil og andre former for manipulation?

En hjælp til især unge mennesker, der står ved begyndelsen til et professionelt liv.

Bogen er på 81 sider og sælges nu undtagelsesvis her på siden for kr. 105,- incl. moms og forsendelse,

Beløbet betales via PayPal-knappen – HUSK AT OPGIVE DIN ADRESSE!
Dette indlæg fjernes igen senere.

Forrige post

Tandlægeregninger med vokseværk

Næste post

Finale i EM i håndbold

Comments

 1. Svar

  Det lyder som en bog, der vil være god for unge mennesker at få forstand af! Da jeg var i 20’erne, slugte jeg alle de bøger om psykologi, jeg kunne komme i nærheden af. Unge mennesker burde have det som et fag i skolen.

   • Jørgen
   • 28. januar 2014
   Svar

   Det har du ret i, men man kan i alle aldre blive klogere. Ja, lidt mere psykologi i skolen ville næppe skade.

 2. Svar

  Reklame er i orden, når det er på denne måde.
  Det værste er pop-up-reklamer, men ellers er jeg vist ved at udvikle en selektiv blindhed over for reklamerne 🙂

   • Jørgen
   • 29. januar 2014
   Svar

   Man må jo gøre en gerning af og til. Håber annoncen sælger. Enig i at oppoppende reklamer ikke er sjove. Jeg bruger vist nok selv en på en blog. Jeg læste en avisartikel tidligede i dag. Det var yderst forstyrrende med en blinkende reklame på hver side af artiklen, som af samme grund ikke blev læst til ende. Selektiv reklameblindhed svarer vel til at man kun ser postkasser, hvis man har brug for at sende et brev, hvilket stort set ikke sker mere. Mon de stadig er røde?

 3. Svar

  Jeg har på det seneste tænkt på, at der i dag er mange gode vejledninger til hvordan man får det bedste ud af sin studietid – det kunne jeg måske have haft glæde af.

  Jeg har somme tider forsøgt at tale med elever og kursister om den slags, men er sluppet dårligt fra det. I dag ved jeg godt hvordan jeg ville gøre. 🙂

   • Jørgen
   • 30. januar 2014
   Svar

   Det er rigtigt at der mange muligheder for at forstå mere om vores reaktioner. Jeg kunne da også have tænkt mig at have forstået mere tidligere. Ved du at du slap dårligt fra dine samtaler tidligere eller tror du det? Det kan sagtens være du lige netop fik sagt et eller andet en eller anden kunne bruge og som gjorde en forskel.

 4. Svar

  Somme tider har jeg hjulpet mine kursister rigtig godt, men to gange husker jeg med flovhed. Den ene gang prøvede jeg at gøre alle i rummet mere bevidste om den sociale baggrunds betydning for holdning til stoffet, den anden gang gav jeg rigtig dårlige råd angående en eksamen – det var ikke en katastrofe, men jeg var ikke situationen voksen.

   • Jørgen
   • 31. januar 2014
   Svar

   Sådan kan det gå – måske især når det man leverer er serviceydelser, der finder sted i og med leveringen. Dine elever var givet vis så robuste at de har klaret sig alligevel.

 5. Svar

  Tak for den opmuntring – ja, jeg tror at den pågældende elev har klaret sig godt, han var positiv og engageret. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *