Livet og døden

Tidligere på dagen gik jeg forbi en bænk. Der sad tre mænd på den. Med hver en øl i hånden.

Jeg kunne ikke høre hvad den ene sagde, men stemmen var svag, præget af vejrtrækningsproblemer, og jeg tænkte han måtte have rygerlunger.

Jeg hørte hvad den anden sagde til ham, sikkert som en reaktion på det han havde sagt: Hvis du dør, så dør du, og op i røven med det.

Det var en noget direkte tilgang til en af tilværelsens kendsgerninger – at livet afløses af døden på et tidspunkt.

Forrige post

Mørbrad

Næste post

Grüner Veltliner fra Kamptal

Comments

  1. Svar

    Den slags tanker kan være skræmmende for unge mennesker. Jeg husker et interview med en ga-a-a-ammel dame på et hjem for ældre tale med unge mennesker, børn, om at være i den anden ende af livet og forklare, at når man har levet og prøvet lidt af hvert, så er man ikke så bange for at dø. Det er hørt med mine ører lidt af den samme holdning, men med bedre sprog 🙂

  2. Svar

    for ældre tale med -> for ældre, hun talte med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *