Martin fra Ørum i x-factor og Laura, der er Danmarks vaskeægte fremtidsdiva

Martin får kommunal gave, når han vender hjem til Ørum efter 1. eller 2. pladsen i x-factor. Det var vist et ur – der har kontrol som Martin har det.

At han som 15-årig kan det Lina Rafn var 10 år om at lære, borger for kvaliteten og det udsædvanlige i hans stemme.

Stakkels Blachmann har ikke mere at skulle have sagt – men ser frem til en CD fra Martin så han ved, hvilken musik han skal høre næste fredag. Han ville gerne have hørt Laura synge på Rådhuspladsen, men han skulle til forældremøde. Prioritering er godt!

Remee siger at Martins talent overhovedet begrunder x-factor-showet. Det gør Lauras da vist også. Hun er magisk, hans kære skat. Hun bliver spået en rigtig lang karriere.

Det er lidt underligt – i sportskampe er der en vinder og en taber, og det er der også i x-factor, men fornemmelsen er, at det er helt uden betydning om den ene eller anden bliver vinder eller næsten vinder. Det er vist en god win-win-situation trods nr. 1 og nr. 2. Eller er det omvendt.

Laura siger pænt tak for invitationen til at synge på Rådhuspladsen i Århus – er det ydmyghed eller selvfølgelighed?

TV gentager nogle tidligere indslag – med “lille hyl” eller hvad det forestiller. At man vil udstille sin inkompetence er gudsvelsignet gudsjammerligt. Men – et godt grin er nu ikke at foragte. Det illustrerer selvfølgelig jantelovens forsvinden – og noget nogle kalder x-factor-lovens tilsynekomst. Det er ikke et nederlag ikke at kunne – det er en sejr at have deltaget.

Martin er en drømmestjerne med totalt gehør. Han er dybt nede i musikkens materie.

Så er der TV-avis.

Og en afgørelse om lidt.

Måtte det blive uafgjort – ved at ingen stemmer eller 98408 stemmer på Laura og 98408 på Martin.

Forrige post

En fransk soldat er død

Næste post

Nice shoes – pæne sko

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *