Nåedes målene i 2014?

Flittiglise

Nået til den sidste uge i 2014 dukkede en lille seddel op i kalenderen. Den er skrevet tidligt på året, regner jeg med, eller til sidst i 2013.

Og anbragt i kalenderen. Hvorefter jeg har glemt alt om den. Hvad står der så på sedlen?

Mål 2014

11000 skridt snit

Lave mad oftere

Rydde ud – og op så det kan ses

 

Det var det hele. Hvordan er det så gået?

De 11000 daglige skridt i gennemsnit blev nået midt på året.

Jeg har langt oftere lavet mad (eller deltaget) end tidligere – og faktisk er det sjovt.

Der er ryddet meget op og ud, især har ingen bunker i haven hobet sig op. Det er imidlertid en meget omfattende proces, der bliver ved længe endnu.

Tilfreds? Ja.

Et mål for 2015 er formuleret. Det vil fremgå af et indlæg i slutningen af 2015 hvad det er. Posten skrives snart – og det bliver spændende hvad tilføjelsen bliver. Nåede jeg målet eller gjorde jeg ikke.

Gør du noget tilsvarende?

God nytårsaften. 

PS. Blomsten er en flittiglise, der står i vinduet. Har holdt liv i den i mindst 25 år via stiklinger.

Tags:
Forrige post

Godt nytår 2015

Næste post

Vintermotiver

Comments

 1. Svar

  Det var inspirerende at læse, og dine tre punkter er nogle, jeg også burde tage op. Bunker har en tendens til at udvide sig helt af sig selv.

   • Jørgen
   • 31. december 2014
   Svar

   Tak – måske er disse emner noget for dig. Ellers nogle helt andre. Jeg synes vældig godt om formuleringen af bunkernes selvvoksende tendenser.

 2. Svar

  Jeg vi få det bedre, hvis jeg sætter et mål om 10000 skridt om dagen. En tur til købmand eller rettere supermarked hver dag er ca. 4000 skridt, så det er måske ikke så umuligt at komme højere op i antal skridt. Jeg har ikke haft en pålidelig skridttæller, men må tælle meter og arbejdstimer (arbejde i hus/have).

  Det er godt at du har nået målet på skridt-tælleren. Madlavning er sjovt, ja, især hvis man har nogen at snakke med om det (eller dele gode idéer – jeg bruger FB til det). Oprydning er godt! 🙂

   • Jørgen
   • 31. december 2014
   Svar

   Faktisk er det ikke vanskeligt at komme op på 10000 skridt. Købmanden formiddag og eftermiddag samt det du går hjemme er tilstrækkeligt.

 3. Svar

  Hov jeg glemte at sige at det var en god idé med en flittiglise, og det er da utroligt at du har holdt den gennem årene! Dejligt.

   • Jørgen
   • 31. december 2014
   Svar

   Tak.

  • Lene
  • 31. december 2014
  Svar

  Godt nytår til dig, det er godt, når man se tilbage med en følelse af at have rykket sig. Måske skulle jeg skrive en seddel og gemme den. Højst sandsynlig kan jeg så ikke finde den, når året er omme 😉

  Jeg har ikke kunnet kommentere hos dig, nu prøver jeg uden min hjemmeside påskrevet.

  Men jeg huserer her: http://underet-er-at-vi-er-til.blogspot.dk/

   • Jørgen
   • 31. december 2014
   Svar

   Tak for din kommentar. Måske kan du kommentere nu, efter godkendelse, når din hjemmeside er med. Det må vise sig.
   Der er jo ingen godt grund til at skrive en seddel som man så ikke kan finde. Måske er det bedre bare at tænke på, hvad der er vigtigt at gøre det og så bare gøre det – som Eric siger i sin kommentar.

  • Jan
  • 31. december 2014
  Svar

  Er ikke god til de der “Nytårs-forsætter” eller hvad man nu skal kalde det.

  Vil da igen prøve at stoppe med at ryge og smide nogen af de der ekstra kilo…..

  ….og så i forhold til mit arbejde passe mere på mig selv (ser frem til efterløn/pensionering om 2 år og 10 måneder….ja – nedtællingen er begyndt 🙂 )

  Og så ellers tak for mange gode blogindlæg i året der gik, Jørgen.

  Og godt nytår til dig og din familie.

   • Jørgen
   • 31. december 2014
   Svar

   Problemet med nytårsforsætter er at de netop ikke et noget man sætter sig for, men kun noget man ønsker. Derfor bliver de ofte ikke til noget. Der skal en beslutning og en forpligtelse til. Ganske som “prøve at stoppe med at ryge” ikke er en beslutning om at ophøre hermed, men snarere en formulering om at vedblive med at gøre det. Det kan illustreres med “at prøve at rejse sig op fra stolen”. Man kan enten rejse sig eller blive siddende.
   Jeg kan sandelig godt forstå du tæller ned til pensioneringen og fritagelsen for flere omstruktureringer på jobbet.
   Tak for den venlige bemærkning – og godt nytår også til dig og dine.

 4. Svar

  Tak for dine gode ønsker, også du/I ønskes godt nytår og god nytårsaften – såd’n med det hele.

  Jeg bruger ikke nytårforsæt, for jeg kan alligevel ikke holde dem, og det meste er jeg alligevel ikke herre over.

   • Jørgen
   • 31. december 2014
   Svar

   Tak. Nej, nytårsforsætter kan man ikke bruge til noget, men måske kan de lede en på sporet af noget man bør forholde sig til.

  • Eric
  • 31. december 2014
  Svar

  Det bedste ved, at du nåede dine mål er, at du føler tilfredshed. Jeg opstiller ikke den slags mål, for så skuffer jeg ikke. Er der noget, jeg virkelig vil, gør jeg det bare og udsætter det ikke til næste år 😉

  1. Svar

   Ja, det var fint at opdage at jeg havde noteret det jeg egentlig beskæftigede mig en del med i løbet af året. Jeg ser egentlig heller ikke formuleringerne som mål i strikt forstand, men som beslutninger der er dannet og som udføres uden at der er tænkt særlig meget over det. Handling slår alt – hvilket vel er det du skriver, du gør. Og med det samme.

  • Ellen
  • 31. december 2014
  Svar

  Jeg sætter mig ingen mål og har heller aldrig haft et nytårsforsæt. Hvis jeg ønsker at ændre på noget, begynder jeg på det, når jeg beslutter mig.
  Men sådan arbejder vi så forskelligt, og det der virker for den ene, behøver jo ikke at virke for den anden, og uanset arbejdsform vil jeg ønske dig et godt nytår og et godt 2015 🙂

   • Jørgen
   • 31. december 2014
   Svar

   Det er lidt det samme jeg gør, men jeg noterede alligevel et par stikord ned som var dem jeg fandt igen. Længere er den sådan set ikke. Det vil sige, at jeg ikke spekulerer på tingene som specielle må (det skulle lige være det med skridtmængden).
   Tak for de gode ønsker – og tilsvarende ønskes du.

  • Pia
  • 1. januar 2015
  Svar

  Næh, egentlig ikke, men jeg lave løbende lister om ting der skal/ønskes udført og elsker at se, når den minimeres.
  Er godt nytår til dig og dine.

   • Jørgen
   • 1. januar 2015
   Svar

   Det er dejligt at kunne strege ud på lister. Tak – og i lige måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *