Nyt tema i magasin-layout og en tur om Gentofte Sø

I den seneste tid har jeg tænkt over, at det er på tide at skifte tema på bloggen. Grunden er, at jeg ofte støder på artikler eller andre informationer, det ville være en god ide at lave en meget kort omtale af og henvise til yderligere læsning via et link.

Den mulighed har jeg fundet i et WooTheme, Canvas, som jeg har købt, idet jeg vil bruge den indbyggede magasin-skabelon.

Herved er der mulighed for at have 3 inlæg øverst, som roterer og det er let at vælge hvilket man vil se nærmere på. Derunder kan man have et eller flere indlæg der fylder det samme i bredden som de roterende indlæg, men man kan også lade være med det og nøjes med de efterfølgende indlæg i to kolonner.

Hvorfor skulle det nu være vigtigt? Fordi jeg gerne vil sondre mellem indlæg af en vis længde som gerne må kommenteres og korte indlæg, hvor det ikke er nødvendigt at kommentere, men naturligvis er det en mulighed, hvis man synes. De korte indlæg kan være henvisninger til artikler og andet stof jeg har fundet interessante – eller småbemærkninger om dit og dat.

I øvrigt tager det lidt tid at lære ndet nye tema at kende – men her er det. Så må tilpasningerne komme i den kommende tid.

Grågæs

I går var jeg en tur rundt om Gentofte Sø og Brobæk Mose med et par andre gamle psykologer. Den ene bor lige ved søen og det har provokeret ham lidt at jeg bruger skridtælleren helt systematisk til dagligt at se hvor mange skridt det er blevet til. Så vi runderede sø og mose, hvilket gav 5000 skridt på kontoen. Det var 1/3 af gårsdagens tilbagelagte antal. Det var faktisk dejligt at gå runden og særligt synes jeg godt om den lidt rå natur i Brobæk mose. Der var i øvrigt mange grågæs i og ved søen. De havde stort det tilendebragt pardannelsen, som det anes på billedet.

Forrige post

En interessant historie om Facebook, biltyveri og politiarbejde

Næste post

Staunings Ø – og stigebrud

Comments

  • Jørgen
  • 27. februar 2014
  Svar

  Jeg kan sagtens selv få øje på, at billederne øverst skal have samme højde for ikke at forstyrre, men det kommer så siden.

  • Pia
  • 27. februar 2014
  Svar

  Det bliver da spændende at se hvor mange sjove og interessante historier du kan levere link til. Måske du får rigtigt travlt 😉

   • Jørgen
   • 28. februar 2014
   Svar

   Det er ikke godt at vide, men din historie var sådan at jeg tænkte flere kunne synes om at læse den. Om det så er tilfældet vides naturligvis ikke, bortset fra at Donald har læst med.

  • Inge
  • 28. februar 2014
  Svar

  Jeg kan godt se du har ændret tema, men jeg kan ikke lige se link til andre artikler eller blogpost..

   • Jørgen
   • 28. februar 2014
   Svar

   Det er set før, at der ikke fremkommer link på den første side, når hele indlægget fortsætter på egen side. Jeg ved ikke hvorfor, men det er ikke noget jeg endnu har fundet ud af at gøre noget ved. Det ville ellers være smart når jeg egentlig blot synes man skal læse videre via et link.

 1. Svar

  Jeg skal vist lige vænne mig til dit nye tema. Dejligt billede af gæssene herover! Jeg kom hjem for lidt siden fra en god travetur og nyder lige som dig at bruge skridttælleren.

   • Jørgen
   • 28. februar 2014
   Svar

   Jeg forsøger at gøre det mere brugervenligt og har fjernet de bevægelige poster. Tak. Jeg har i alle tilfælde intet besvær med at huske skridttælleren dagligt og det er jo godt. Faktisk tror jeg det er godt for vores sundhed at lade os provokere lidt heraf. Der følger snart et indlæg om vandremuligheder.

 2. Svar

  Jeg håber du kan lide det nye tema – magasin idéen fungerer fint. Det er også et “tema” som tillader store billeder, det kan jeg godt lide!

  Håber gæssene får fred ved Gentofte Sø – et sted jeg holder meget af.

   • Jørgen
   • 1. marts 2014
   Svar

   Jeg tror jeg vil komme til at kunne lide temaet, når jeg har lært det bedre at kende. Hvis jeg beholder denne bredde vil jeg også gøre billederne større.
   Det var en dejlig tur omkring Gentofte Sø, og det så ud til at de fik lov at være i fred.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *