Om udstillingen

Det papir, der uddeles i forbindelse med udstillingen er følgende:

Fotografier fra (især) Gadstrup og omegn

Det var en overraskelse at blive opfordret til at være Månedens Kunstner på Gundsø­magle bibliotek i oktober 2012 (og måneden efter på Gadstrup bibliotek).

Jeg har aldrig opfattet mig som kunstner, men når det nu hedder sådan, er jeg jo så det. Fotografering har været en hobby siden 1957.

I 2002 anskaffedes det første digitale kamera, og det gav nogle helt andre muligheder for at tage billeder end hidtil. For nogle år siden fandt jeg ud af, at der var en del fo­toblogge tilknyttet City Daily Photo – et dagligt foto fra din by.

Det medførte, at jeg begyndte en fotoblog, der hedder Roskilde Daily Photo. Det vil være forkert at påstå, at der er tilføjet et billede hver dag, men det er efterhånden ble­vet til en del.

Det var billeder på denne blog, der førte til opfordringen om fotoudstillingen.

Roskilde kommune er en stor kommune i udstrækning, og det må indrømmes, at de fleste billeder er fra Roskilde og området syd herfor. Det handler om at have fotografi­apparatet med sig når man færdes. Og jeg færdes mest her. Pludselig kan et motiv være “skydeværdigt”, og måske er det netop det billede der havner på bloggen. Om­vendt skal al opmærksomheden ikke rettes mod mulige motiver, så man ikke er til­stedeværende.

Jeg har taget mange billeder i min have og af motiver i og omkring Gadstrup, men også af motiver andre steder. Det er i øvrigt ikke blevet til så mange personbilleder på Roskilde-bloggen, men der er nogle.

Hvis du kunne have lyst til at bruge disse billeder på din PC, købe en e-bog eller en rigtig fotobog med dem eller et af billederne, når udstillingen er færdig, er du velkom­men til at besøge nedennævnte hjemmeside, hvor også andre informationer findes.

Venlig hilsen
Jørgen Carlsen
nyhedsblog.com/maanedenskunstner
Tlf. 40528005

 

PS: Du finder informationer om mig på jørgencarlsen.dk

Comments

  1. Pingback: Månedens kunstner på 2 Roskilde-biblioteker « Månedens kunstner på Roskilde-bibliotekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.