På banen igen

Egentlig var jeg ret sikker på, at jeg var parat til at skrive og læse blogindlæg for nogen tid siden. Det var jeg åbenbart ikke.

Det har oftest været sådan, at jeg har brugt den nødvendige tid på at rumle problemstillinger på plads, og sædvanligvis har der været plads til andet, hvis de ikke relativt hurtigt er blevet emotionelt og praktisk ordnet.

Efter min mors død var der rigeligt mange forskellige problemstillinger at forholde sig til og en del af dem var tidskrævende i forskelligt omfang – så jeg rumlede og rumlede og er nu færdig med at rumle, i det mindste er der plads til andet.

I sidste uge skulle jeg så i gang med bloglivet igen, men … puha, da jeg slog op på en blog, var der et billede at en hætteklædt fyr, der kunne berette at han havde hacket bloggen. Han var dog så venlig at meddele at han ikke var kriminel, men der var blot ændret lidt ved noget kode. Det var tilfældet med en del WP-sider.

Så var det nødvendigt at rumle nogle dage. Måske har jeg fået orden på det hele, måske ikke. Det må være et emne til et selvstændigt indlæg.

Så kom børnebørnene et par dage, jeg pustede et æg ud og mit ældste barnebarn malede det.

Påskeæg

Nu venter vi frokostgæster – og siden forhåbentlig rolige stunder uden særlige udfordringer. Foråret må i øvrigt gerne snart indfinde sig.

Gode påskedage ønskes alle.

Forrige post

Kunsten at få 15 kr. til at blive til 8.

Næste post

De priser, de priser

Comments

 1. Svar

  Interessant æg – og smukt. I alt fald så vidt jeg kan bedømme ud fra billedet. Mon der er noget, jeg ikke kan se, som ville få mig til at ændre mening?

  God påske!

   • Jørgen
   • 28. marts 2013
   Svar

   Den brunlige kant der løber hele vejen rundt er vist en konsekvens af at ægget stod i noget da det blev malet af mit 9-årige barnebarn. Det er også fint på den anden side og den der vender ned i æggebægeret.

 2. Svar

  Hej Rumle 😉
  Ja, vi venter nu på noget andet end Godot!
  Jeg vil da gerne høre lidt mere om den hacker – det er den slags, sådån en som mig frygter, for jeg er ikke klog nok til at kunne finde ud af, hvad jeg skal stille op.
  Det er et smukt påskeæg, barnebarnet har malet.

   • Jørgen
   • 29. marts 2013
   Svar

   Jeg skal skrive et indlæg om min oplevelse af at blive hacket. Det førte i alle tilfælde til at jeg har gjort noget jeg ikke før har foretaget mig, håber det hjælper.
   Ja, jeg kunne ikke stå for resultatet af æggemaleriet.

 3. Svar

  Hej igen Jørgen. Godt at høre fra dig igen, og godt at du er blevet færdig med at ‘rumle’.

  Sikke et smukt påskeæg, dit barnebarn har malet – det er jo stor kunst.

  Jeg vil også meget gerne høre om dit hackerangreb og især om hvad du har gjort for, at det ikke skal ske igen. Jeg frygter – lige som Ellen – et hackerangreb, for jeg er sikker på, at jeg ikke selv kan redde mig ud af kattepinen.

   • Jørgen
   • 30. marts 2013
   Svar

   Ja, det er fint at rumle færdigt så der igen bliver plads til andet. Jeg tror mit kære barnebarn har talent for farver og tegning, så det bliver spændende at følge videre.
   Jeg skal skrive om hackerangrebet og hvad jeg har gjort. Jeg er ikke sikker på at jeg har gjort nok, men det må vise sig.

  • Pia
  • 30. marts 2013
  Svar

  Det må være en ubehagelig oplevelse at blive hacket. Jeg ville ikke ane hvad jeg skulle stille op med sådan en ubuden gæst. Jeg tror jeg ville ringe tin en ven, og betale mig ud af det, men ville dog nok forsøge at gøre bare et eller andet selv først 😉
  Der er gemt en lille kunstner i barnebarnet, spændende om det udvikler sig til noget meget større i fremtiden.
  Også god påske til dig og dine.

   • Jørgen
   • 31. marts 2013
   Svar

   Det var en forskrækkelse at blive hacket, det være indrømmet. Det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer for familiens lille kunstner.

 4. Svar

  Det er da helt rimeligt at man med mellemrum neddrosler forbindelsen til blogosfæren.

  Jeg håber at du kommer over tabet af din mor.

  Jeg har ikke selv hostet en wordpress-weblog i nogen tid, jeg kunne godt tænke mig at vide, om jeg kunne have sat en weblog op på en måde, der forhindrer “defacing”.

  Det er et flot påskeæg!

  Glædelig Påske!

   • Jørgen
   • 31. marts 2013
   Svar

   Jo, jeg er kommet over tabet af min mor, idet jeg jo har haft god tid til at danne min historie om hende. Historien skulle gerne være resultatet af sorgprocessen, men jeg synes ærlig talt det er fint den i væsentlig grad finder sted før tabet når man, som jeg, nærmer mig 70 år.
   Jeg ved ikke om man kan sætte en wp-blog op så den ikke kan hackes og defacing hindres. Du kan utvivlsomt bedre end jeg kan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *