Pakker til afhentning

Et foretagende, der kaldes SwipBox havde jeg ikke hørt om – eller lagt mærke til – før i dag. Jeg opdagede det fordi der var en stor reklame fra Salling.dk i avisen. Her fremgik det at man kunne få leveret varer bestilt i dag og i morgen ganske gratis med eller til SwipBox. Og da der i annoncen var et par vine (Alsace Pinot Blanc og Gris) jeg godt kunne bruge til frikadeller o.l., måtte jeg naturligvis se nærmere på hvad den leveringsform går ud på.

Jeg kan ikke lide at vente på pakkeposten. For meget af min opmærksomhed rettes mod at høre efter hvornår posten kommer, og det har jeg ikke lyst til. Derfor kan jeg godt lide GLS, der giver mulighed for at afhente pakker i nabobyen, og nu også på herværende postkontor (sådan et har vi faktisk i min lille udkantsby i Roskilde, hvorimod folk i Roskilde må stå urimeligt længe i kø i et supermarked for at kunne blive betjent af en person, når man har et postalt ærinde, der kræver det).

Nå, men det viste sig at mine 12 flasker vin ganske uden beregning leveres med og/eller til SwipBox i Netto i nabobyen. Ganske vist har jeg ikke – endnu – lagt mærke til boxene i butikken, men jeg har heller ikke haft behovet. Så når jeg får en melding om, at pakken kan afhentes, må jeg se om jeg kan finde ud af at betjene boxen, så den kan frigøres til brug for andre. Smart synes jeg faktsik det er.

Pakker til afhentning

Billedet af den japanske kvæde i blomst har intet med det øvrige indhold at gøre.

Tags: ,
Forrige post

Lugte til grøntsager

Næste post

Gåsegang i Hillerød

Comments

 1. Svar

  Der er ikke noget at sige til, at PostDanmark har problemer, når der findes bedre og mere fleksible alternativer. GLS-‘kontoret’ tager det heller ikke så tungt med postkontors-åbningstider – man kommer bare og henter det. Har tanken åbent, kan man få sin GLS-pakke.
  Swip-box kender jeg – endnu – ikke, men det kommer nok også.

   • Jørgen
   • 27. april 2014
   Svar

   Ja, det er nødvendigt at tilpasse forretningen – eller går det som med Daells Varehus.

 2. Svar

  Det lyder smart – jeg har kun kort læst om SwipBox, men har ikke fået sat mig nøjere ind i, hvad man gør. Og der er nemlig ikke noget så irriterende som at vente på, at pakkeposten kommer.
  Dejligt billede du har taget! Jeg har også været på fotojagt i de japanske kvæder i dag.

   • Jørgen
   • 27. april 2014
   Svar

   Ja, jeg syns også de lyder smart. Nogen har fået en god ide.
   Tak.

  • Inge
  • 27. april 2014
  Svar

  Det lyder ski smart.. 🙂

   • Jørgen
   • 28. april 2014
   Svar

   Det lyder som en god ide at kunne hente pakker hvor an køber ind.

  • Eric
  • 27. april 2014
  Svar

  Sort tale for mig. Der er vist noget, jeg skal sætte mig ind i – det er jo ikke alt, der kan downloades digitalt.

   • Jørgen
   • 28. april 2014
   Svar

   Heldigvis er vin endnu ikke blevet download-able. Som nævnt synes jeg det er en smart løsning på et praktisk problem, som også indebærer at pakken ikke skal leveres et par gange, som man også ser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *