Personlig udvikling – en kontrakt

Efter at have skrevet om forskellen på nytårsforsætter og beslutninger, skal dette første indlæg i 2008 dreje sig om en metode, et værktøj eller et redskab til at hjælpe den personlige udvikling på gled.

Transaktionsanalysen har altid benyttet sig af kontrakter, og her følger en, der kan bruges af den enkelte til at tydeliggøre elementerne i en selvudviklingsproces. Den består af 6 elementer.

1. Jeg ønsker …

2. Jeg skal gøre …

3. Jeg vil eller er villig til at gøre …

4. Jeg saboterer mig ved …

5. Andre og jeg selv kan vide at ændringen har fundt sted ved at …

6. Belønningen er …

Det drejer sig med andre ord om at formulere hvad jeg ønsker, f.eks. at veje 88,8 kg.

Dernæst at formulere hvad jeg skal gøre for at ønsket opfyldes, nemlig at indtage færre kalorier og bevæge mig mere.

Det er sjældent særligt vanskeligt at finde ud af, hvad der skal til. Den vanskelige øvelse er at finde ud af om jeg vil gøre det der skal gøres for at nå målet. Vil jeg det, er det med at gå i gang – ellers ville jeg ikke. Forpligtelsen er med andre ord afgørende for at nå mål.

Den kan undertiden få trange kår ved at de sædvanlige og formentlig velkendte saboteringsmekanismer går i gang, f.eks. jeg venter til i morgen, til efter jul eller et lille stykke chokolade til kan vel ikke gøre noget. Eller det er synd det går til spilde når det nu er lavet.

Når ændringen har fundet sted kan det ses af dig selv og andre ved at maven er blevet mindre.

Belønningen, der venter forude må formuleres på det tidlige tidspunkt af processen, hvor det hele begynder. Og det skal være din egen gode belønning der er tale om.

Personlig udvikling – kontrakt er en pdf-fil til brug

This entry was posted on Wednesday, January 2nd, 2008 at 7:38 am and is filed under Personlig udvikling, Transaktionsanalyse. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response to “Personlig udvikling – en kontrakt”

1. Vivi Says:
January 3rd, 2008 at 4:57 pm

Hej Jørgen.
Ja, der er sikkert en masse som har lavet nogle nytårsfortsætter igen i år. Men hvor mange bliver fuldført mon?

Forrige post

Selvudvikling til fuldkommenhed 1: Mådehold

Næste post

Nytårsforsætter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *