Rød

ABC Scandinavia er nu nået til R, i anden omgang.

At valget er faldet på rød knytter sig naturligvis til, at der i øjeblikket arbejdes ihærdigt på at danne en rød regering.

Det synes ikke at være en let opgave, idet der vist nok skal dannes en kombination af lilla og flere farver rød. Og i sagens natur…

Da det ikke er helt let med de politiske farver i øjeblikket, kom jeg til at tænke på, at jeg i anden sammenhæng har brugt følgende billede:

RED

Det er indlysende at der er modstrid i kommunikationen. Der står rød, men med grønt. Det drejer sig ikke så meget om det, men om hvorledes grønt bliver til rødt.

Vil du finde ud af det, skal du bruge et A4-ark. På dette blanke papir sættes et lille kryds i midten. Herefter fikseres på midterlinien på E i ca. 30 sekunder. Dernæst fikseres på x på papiret – og efter et øjeblik skulle grøn være blevet til rød.

Det kaldes et negativt efterbillede – og har intet med regeringsdannelsen at gøre.

Her er linket til flere responderinger på r-udfordringen.

Forrige post

Bus Stop

Næste post

Mailbox

Comments

 1. Svar

  Uansett hvem som regjerer så blir det alltid brutte valgløfter! -Margit-

  1. Svar

   Netop – ellers ville det være en sensation. Jeg har netop læst i avisen at der har vedtaget ca. 300 skatte- og afgiftsstigninger i en periode med skattestop i Danmark.

 2. Svar

  Skrap farve tænkte jeg strax jeg så texten 🙂 Men det er også skrappe vilkår for uprøvede politikere at skulle danne en regering med mange farver. Jeg håber Thorning overrasker ved at have åndsnærværelse nok til at få god kontakt med alle i folketinget – uden at støde nogle bort med ultimata.

 3. Svar

  Heisann!
  Artig lesing… regjeringen ble ganske rød…
  Jeg har et halvferdig innlegg om farven som heter ‘Rødt er ikke alltid bare rødt’ eller noe sånt. Det ligger som utkast fremdeles!
  Vi fikk heldigvis tilbake arbeiderpartiet i byen vår. FrP har styrt den helt skakk!
  Ha go’ hælj;:OD)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *