Sløsede politikere

Det forstås at Helle Thorning-Schmidt, statsministerkandidat, har efter eget udsagn begået en sløset handling. Det er sket ved – i en mail til Justitsministeriet – at lade noget tilstræbt (at ægtefællen er i Danmark hver weekend) fremstå som en kendsgerning. Det forekommer at måtte bekymre, især hvis sløsetheden viser sig at være et karaktertræk.

Lene Espersen, udenrigsminister, forekommer at være sløset i den forstand, at hun ikke har opdaget at der skal 10-12 positive handlinger til at opveje en negativ. Hun synes stadig mere optaget at tømme kontoen for goodwill end at fylde den.

Peter Christensen, venstrepolitiker, forklarer at Thorning skal “behandles på lige fod som andre danskere”. Det forekommer at være en sløset omgang med sproget. Andre behandles på lige fod med, hedder det vist nok.

Vi venter på politikere af format!

Forrige post

Bumblebee at Greek Oregano in my Garden

Næste post

Sajathütte, Virgental, Osttirol

Comments

 1. Svar

  Ja vi gør og vi har ventet længe allerede. Rigtig mange år, faktisk…
  Jeg synes nu det er lidt synd for LE, at hun ikke kan få lov til at holde ferie med familien – det er vist mange år siden, der har været danske politikere med det det omtalte møde, hun nu bliver klandret for ikke at deltage i.
  Det er heller ikke helt fair.
  Fru Thorning derimod troede jeg i starten handlede i god tro. Det tror jeg ikke mere – hun er mindst lige så røget, som de andre er spegede.
  Det er en skam, at man er nødt til at leve med politik(ere)…

   • Jørgen Carlsen
   • 3. august 2010
   Svar

   Det er trist at de gode kvinder skal bruge så meget energi på fjollede ting, men det ser ud til de må lære af deres erfaringer på den hårde måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *