Sommerferie 2016–hjemrejse 2. dag. Til Bad Oldesloe

Efter en god morgenmad og indkøb af 6 flasker Frankenvin fra en lokal vinbonde, som havde en aftale med hotellet, kørte vi fra Schwarzach. Straks var vi på A3 og kort efter på A7.

P1140865

Der holdes pauser undervejs, men jeg husker ikke hvor dette billede er fra. Fra turen er der to oplevelser, der skal omtales.

Den første var en kø. Straks efter vi havde forladt A7 for at køre videre på A1 lidt syd for Hamburg, så vi en angivelse, der tydede på en kø, men jeg var ikke hurtig nok til at komme af en afkørsel, så vi måtte tage den ca. 1 time lange kø med. Det gik langsomt, og den var særlig drilsk fordi 4 spor skulle  komprimeres til 2. Forhindringen var et par cementblokke i ydersporet på den 3-sporede motorvej, og det var hvad det var, men lige netop der hvor de var anbragt var en flittigt brugt tilkørsel. Derfor blev 4 spor til 2. Ondsindet var det sådan en stærkt trafikeret søndag eftermiddag at udføre det job, der burde være henlagt til nattetide.

Den anden oplevelse var et derefter forekommende regnvejr. Det var feriens kraftigste og det var næsten ikke muligt at køre.

Nå, men vi kom frem til Bad Oldesloe (før Lübeck) og blev inlogeret på Hotel Hinz, der vist er under renovering. Vores værelse var i så henseende også trængende. Det var blevet tørvejr og fint at gå tur i byen, som man roligt kan besøge hvis man kommer forbi.

P1140867

Byen har naturligvis et rådhus.

P1140868

Trave løber gennem byen og er med til at gøre den ret charmerende.

P1140869

Som det også ses her.

P1140873

Der er gamle gader og huse at se på.

P1140880

Og mere flod.

P1140881

Et torv.

P1140883

Og en anden gade.

Så skulle vi blot sove en nat til før vi var hjemme igen.

Tags: ,
Forrige post

Sommerferie 2016–hjemrejse 3. dag

Næste post

Sommerferien i Østrig 2016 – 15. dag. Hjemrejse 1. dag

Comments

 1. Svar

  Uh ja – det er charmerende, at Trave løber igennem, og billedet er så smukt, man får lyst til at sige at det lille hus (nej ikke den slags lille hus, et rigtigt hus) er nuttet.

  De fleste ting man ser, er meget velholdte.

  Jeg ved ikke hvor langt der er fra Schwarzach til Bad Oldesloe, men det må have været en god dagsrejse. Uden Stau.

   • Jørgen
   • 24. november 2016
   Svar

   Ja, det er fint når vandløb løber gennem byer. Det giver lidt stemning.
   Afstanden fra Schwarzach til Bad Oldesloe er 563 km. Man kan ikke regne med at køre mere end 100 km/t når man er os, hvortil kommer pauser og kø. Så det er en dagsrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *