I den forgangne uge har man kunnet købe danske spidskål til 6 kr. stykket.
Sådan et herligt kål ser ud som følger og hedder vel som tilfældet er fordi det går op i en spids, hvilket vel næppe har at gøre med de følelser, der aktiverer adfærden ‘at gå op i en spids’.
Det var så det fjerde lille indlæg inden …
Du godeste, du er blogaktiv!
Stuver I det? Det synes jeg er det bedste.
Jeg har nok snarere fået hedeslag – og her er lige en pause mellem besøg af det ene barnbarn og dem begge de næste dage.
Det bliver blot kogt mørt i en sjat vand.
Man behøver da ikkd at gøre noget ved det …
Nej, man kan spise det som de er.
Jeg stemmer også for stuvet spidskål.. 🙂
Der er heldigvis mange muligheder.
Jeg stemmer også for stuvet spidskål…og så med enten frikadeller, koteletter eller medister.;-)
Det ser ud til vi er i mindretal her, når kålen tilberedes med en sjat vand.
Jeg kan nu også godt lide stuvet kål – og gerne med frikadeller til. God dansk kost.
Som barn hørte jeg om spidskål, men min mor brugte altid grøn salat (bladsalat). Det er der sikkert flere grunde til. Som voksen begyndte jeg først at bruge det for et par år siden. Måske vi lavede det en eller to gange om sommeren, da vores søn var lille.
Men salat hver dag er en vane her, ellers bliver jeg ikke rigtig mæt; ikke *kun* salat, dog, jeg spiser også kød eller fisk + grøntsager hver dag 🙂
Spidskål er en dejlig spise om sommeren. Det er da vist godt at have vanen med salat hver dag + det øvrige, naturligvis.