Stærekasser og automatisk trafikantfotogafering

For alle trafikanter med hang til at køre for hurtigt fra Roskilde mod Køge (og vist omvendt) og fra Roskilde mod Ringsted er der fare på færde – i betydningen at pengepungen kan slankes.

Lige efter Vor Frue kan man iagttage et skilt pakket ind i en sort platiksæk. Det samme kan man mod Ringsted. Det skilt skal nok vise sig at være oplysningen om at man på en kommende strækning kan risikere at møde en stærekasse – så kaldet – med et fotografiapparat og en hastighedsmåler i.

Det kan – for de hastige – medføre et nydeligt selvportræt leveret af posten siden.

Det bliver lidt spændende at se om tilsvarende advarsler vil blive sat op på sidevejene.

Fint nok – lad os bare få hastigheden nedsat lidt – måske kan det lære bilisterne ikke at gøre en stor indsats for at blokere for almindelig trafikafviking lidt senere ved at alle skal bremse op når to spor bliver til et.

Forrige post

Blodmanager og Train Manager

Næste post

Hvad betyder outsale?

Comments

  1. Svar

    Gid de, i stedet for at tage sig af folk, der kører lidt for hurtigt på lande- og motorveje, ville tage sig af alle dem, der dagligt kører over for rødt, der dagligt kører ud foran andre bilister UDEN at komme op i fart i en ruf, og alle dem, der blokerer overhalingsbanerne på motorvejen og IKKE lukker en igennem, når man skal dreje fra i en afkørsel. Med andre ord: Gid der kunne indføres store bøder for at være egoistisk og uden at tage hensyn i trafikken. Så kunne man afskaffe skatten i årevis!

  2. Svar

    Ja, det ville være fint. Der har lige været et par interessante tv-udsendelser om færdselspolitiets arbejde med netop at tage sig af de vilde trafikanter – og det arbejde må man værdsætte meget. Men det er vist ikke nok til at afskaffe skattebetalingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *