Tag til Køge Ås til en forandring

At komme ud i naturen er en af de bedste måder at bruge tiden på. Her er en ide til en forandring som ikke er vanskelig at praktisere, hvis man ikke bor alt for langt fra Køge. København er i denne forbindelse ikke langt fra Køge. Man kan køre dertil – eller tage toget.
I forhold til min bopæl er en god tur til Køge Ås mulig på små tre timer. Og der er oven i købet tid til en kop termokaffe når vendpunktet på Åsen nåes.
Det foregår således: Med toget fra Roskilde til Køge. I weekenden kommer det ca. kvart over hel. Fra stationen til Torvet, videre ad Vestergade, på tværs af den gamle hovedvej 2, og kort efter kan man dreje ind mod Åsen og gå forbi Gl. Kjøgegård og videre derudad. Holder man øje med uret, kan man vende om – og holde en lille pause – når der er gået en time, idet man da meget vel kan nå tilbage til stationen og tage toget den modsatte vej. Det går også ca. kvart over hel.
Er man så heldig at have en pendlerkort er det absolut en billig fornøjelse af skaffe sig en god oplevelse i en fin natur. Skulle man være på disse kanter om foråret er det værd at besøge parken ved nævnte Gl. Kjøgegård og se den meget store samling af Rhododendron.
Her er et enkelt foto fra den seneste tur til Køge Ås.
Køge ås

Forrige post

Utilsigtet humor

Næste post

Køge ås og motion

Comments

  1. Pingback: En tur langs Køge Ås - Tips og ideer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *