Uge 51 2019

I denne uge, i midten af december, var vi på en smuttur til Tyskland. Anledning var, at der var fremkommet julegaveønsker i form af Weissburgunder.

Jeg havde fundet frem til, at der i en liden by, Grube, ikke så langt fra Heiligenhafen, hvor vi gik en tur i det herligste decembervejr og spiste frokost i Fischhalle, fandtes en vinhandel, Weinschsmecker Grube med et fint sortiment af tyske vine, herunder naturligvis Weissburgunder, Grauburgunder og Riesling.

Da vi var blevet præsenteret for udvalget, blev der indkøbt en kasse med 6 flasker af en god del Weissburgundere, vist nok til vinhandlerens store overraskelse. Enkelte grauburgundere kom også med hjem.

Nogle skulle bruges til julegaver, resten skulle jeg selv have – og det viste sig at være en stor fornøjelse at nyde disse fortrinlige vine i tiden der fulgte.

Grube findes med at dreje til venstre når man er kørt af motorvejen ved første afkørsel til Heiligenhafen. Butikken ligger på venstre side i byen, hvortil der vel er mellem 10 og 15 km. Det kan afgjort anbefales at køre til denne glimrende vinhandel.

Tags: ,
Forrige post
20191226_142144
Aktiviteter

Uge 52 2019

Næste post
20191213_134050
Naturen

Uge 50 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *