Anmeldelse af “30 Minute Review”

Sysler man med at tjene penge på nettet – i lille eller stor skala – vil man på et eller andet tidspunkt blive opmærksom på, at anmeldelser eller reviews af produkter er en nok så vigtig mulighed for at øge indkomsten.

Mike Hebsgaard, som jeg kender fra Quicksilver-kurset, har nu skrevet sin første ebog, og det fortjener opmærksomhed.

Titlen er som anført i overskriften “30 Minute Review“, hvilket indikerer at ebogen er på engelsk. Undertitlen er hvorledes man skriver en anmeldelse af et produkt på mindre end 30 minutter selv om man ikke kender produktet.

Man får en brugsanvisning. Først kommer der en gennemgang af, hvad man kan forvente at læse om. Troværdighed er et nøgleord i denne forbindelse. Det kan ikke nytte at alle ens reviews er til 5 stjerner, idet ingen i længden vil kunne tillægge anmeldelserne betydning. Man må med andre ord nuancere sig.

Jeg synes ikke det er nødvendigt her at afsløre hvilken metode Mike anbefaler, men den er ganske systematisk bygget op. Man bruger bl.a. de informationer der er tilgængelige om produktet på dets hjemmeside.

Opgaven ved anmeldelsen er ikke at sælge produktet, men så at sige at sælge et besøg på dets hjemmeside – efter forhåbentlig at have inspireret til at det også købes. Men det er naturligvis og heldigvis den enkeltes egen beslutning. Men at have leveret sober information til beslutningsprocessen er fint. Det er anmeldelsens hensigt.

Når man har læst, tænkt, noteret og besluttet sig til et synspunkt, kommer det springende punkt, som er at samle det hele sammen til anmeldelsen – det man skriver.

Inden skal man helst have gjort sig klart hvor mange stjerner man vil give produktet.

Ebogens 21 sider er lette at læse. Metoden er klart beskrevet, og efter nogen øvelse skal det nok vise sig at man kan lave reviews på mindre end ½ time. Den indledende gennemgang af hvad der siden skrives om kunne være lidt kortere, men det er en bagatel i forhold til initiativets værdi.

Måske er det en ide at læse sidste side først, idet der her er et resume i 10 punkter om fremgangsmåden.

Mike skal have 4 stjerner for modet til at gå i aktion og skrive bogen,

3 stjerner for dens indhold og

2 stjerner for nogle manglende kommaer m.v., idet lidt flere ville øge læsbarheden.

Ebogen er rigeligt sine 7$ værd.

Her finder du 30 Minute Review eller Mikes hjemmeside www.NetScribePro.com

Tags: , ,
Forrige post

Oberndorf

Næste post

Hyben

Comments

  1. Svar

    Glimrende anmeldelse! Kort, klart og præcist.

  2. Svar

    Tak for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *