Reinhold Senfter, Rheinhessen

Når man fejrer sin 65-års fødselsdag – som jeg netop har gjort – må der naturligvis gerne være lidt stil over velkomstvinen.

Det er ganske fint at drikke en 34 år gammel vin – det giver mulighed for at reflektere lidt over livets gang. Hvordan så tilværelsen ud da jeg var 31 år og vinen i sin vorden.

Eksempelvis var jeg et par år tidligere begyndt at arbejde som psykolog – nu er jeg blevet folkepensionist. Mit yngst barn var et par år – nu er mit yngste barnebarn 3 år. Jeg havde hverken hus eller bil dengang. Den første oliekrise var kun et år gammel …

Men vinen var stadig fin. Forbløffende nok. Tænk at en Riesling og Silvaner Kabinett fra Niersteiner Orbel fremstillet i 1974 stadig er en meget god oplevelse at drikke, frisk og fremkommelig, uden mindste anydning af iltning, med dejlig duft, men nok ikke så sød som før – det har Weingut Rheinhold Senfter, Nietstein, Rheinhessen sandelig gjort godt.

Posted by Picasa
Forrige post

Beerenauslese fra Fritz Hasselbach, Rheinhessen

Næste post

Fanebærer ved OL

Comments

  1. Svar

    Es freut mich sehr, dass Ihnen der Wein meiner Großeltern geschmeckt hat.

    Mit freundlichen Grüßen
    Gerlinde Krause geb. Nix
    meine Großeltern: Rolf und Elli Paulus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *