Personlig udvikling og Sisyfos

Kender du Sisyfos-myten?

Det er historien om den stakkel, der havde til opgave at trille en stor sten og ad bjerget. Når han var næsten oppe, trillede stenen ned igen. Hvorefter Sisyfos begyndte forfra.

Det er Sisyfos-arbejde.

Har du lyst til at læse om vindere, ikke-vindere og tabere i det gamle Grækenland – og i den nuværende virkelighed, vil der være let adgang til en e-bog om historien og om hvorledes den kan ændres til en god personlig udvikling – hvis altså du har det med at lave Sisyfos-arbejde.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig nyhedsbrevet, der knytter sig til denne blog – det foregår i højre side. Når du har tilmeldt dig, sendes en mail med et link som du bedes klikke på for at bekræfte at du rent faktisk ønsker at tilmelde dig.

Du kan ubesværet framelde dig igen ved at bruge det nederste link i alle mails, der sendes dig som følge af tilmeldingen.

—-

Henrik Blunck har læst bogen og skriver:

“Med Sisyfos og Damokles er antikkens Grækenland vakt til live i den praktiske hverdag vi alle oplever. Da jeg i forvejen er glad for alt græsk (herunder Retsina, Metaxa og Ouzo), var det glædeligt at se en titel med basis i kultur. Denne e-bog fortjener at blive læst, og ganske mange vil blive hjulpet i deres menneskesyn til at genfinde den rytme hvor de kan opbygge succes frem for at fremme tvivlen og mismodet. Well done, Jørgen.”

Forrige post

Arbejdsrelateret stress i 1999 og 2008

Næste post

En uge i Virgental

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *