Bloggen flyttes

Det Hvide C

Når dette indlæg er udgivet, kommer der ikke flere indlæg på denne Kort og godt. Bloggens 1025 indlæg og mindst 8928 kommentarer flyttes til den blog hvor næsten al min blogaktivitet siden 2007 så er samlet, jørgencarlsen.dk – eneste undtagelse vil være vemmetofte.com, overnatningtyskland.dk og jcarlsen.dk. (ø i Jørgen skal ikke være oe).
Når kopieringen har fundet sted, nedlægges nyhedsblog.com og psykologisk.com. Det giver muligvis lidt søgemaskinebøvl, men det får være. Det er forenklingens pris. Dog agter jeg at undersøge om jeg kan få flyttet de sidste to domæner til min udbyder i Danmark så de blot kan bruges tilknyttet jørgencarlsen.dk., således at det er denne hjemmeside, der vises, når nyhedsblog.com skrives i adressefeltet. Det ser ud til at kunne lade sig gøre, og det skulle gerne indebære, at links ikke bliver brudt, hvilket jo ikke er så skidt endda – men lad os nu se, hvad der sker. Processen tager en vis tid.
På den nye hjemmeside er der en fast forside, der giver information. Den ændres også. I menuen øverst er der adgang til bloggen. Man vil se alt for mange kategorier, der forhåbentlig samles til lidt færre med tiden.

Alt andet lige havde det været smartere hvis jeg fra begyndelsen af arbejdet med blogologi i 2007, havde holdt mig til en og kun en hjemmeside til hverdagsblog, men sådan blev det ikke.

Billedet af Det Hvide C – Polygonia c-album – har ikke noget med indholdet at gøre, men det er en af de fornøjelige sommerfugle at se i haven. I går var en aurora i øvrigt på et kort besøg.

Forrige post
Brev-nytaaret-23-24
Filateli

Det sidste brev med gamle frimærker

Næste post

Det var ikke helt det

Comments

 1. Svar

  Jeg vil fluks ændre både mit link til dig og til mit feed, så jeg kan følge med i når der er nyt fra dig.

   • Jørgen
   • 2. maj 2024
   Svar

   Handling slår alt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *