Årets interview – med integrationsministeren

Årets interview må i særklasse være det Birthe Rønn Hornbech gav i dag.

Der blev stillet hende 5-6 spørgsmål. Alle blev besvaret uden et ord.

Interviewet blev afsluttet med at hun nikkede og gik.

Det så ud som om der var en meget fin kontakt mellem intervieweren og Birthe Rønn Hornbech. Hun holdt masken – næsten, idet hun trak en smule på smilebåndet. Intervieweren kunne ikke holde masken – han trak lydeligt på smilebåndet mod slutningen.

Interviewet var spændende set i lyset af at den non-verbale del af kommunikation tæller med en styrke, der langt overgår den verbale. Her var styrken af kropssproget 100%.

Endelig var her en politiker der ikke udtalte sig.

Forrige post

Think and Grow Rich – som MP3 fil

Næste post

Ældrebyrden er aflyst

Comments

  1. Svar

    Tak for dit indlæg. 🙂

    Der er ingen tvivl om at analytikere som Hans Engell og andre ikke har forstået meget af hvilket *ret* Birthe Rønn Hornbech her gjorde brug af… 🙂

    Jeg forstår hende så ganske vel. Hun er i besiddelse af en cand.jur., og det ville slet ikke være klædeligt hvis ikke hun havde betænkeligheder ved den administrative udvisning efter en så klokkeklar dom fra Højesteret i den ene tuneser-sag. Så det at hun skal stå skoleret pga Pias protester om hvad man kan eller ikke kan tillade sig måtte afføde en reaktion.

    Når hun får tæsk for at have en selvstændig holdning skulle hun – typisk – også have smæk for tavshed. Det var en slags politisk catch-22. Damned if you do, damned if you don’t ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *