Canonfotograf Carlsens citronsommerfugl

Cå er ABC Skandinavia nået til C. Det er ikke så let, men når man som jeg hedder Carlsen, fotograferer med Canon og synes citronsommerfuglen er en meget smuk sommerfugl, der kommer på besøg i haven, går det endda.

Når citronsommerfuglen sidder på en blomst er vingerne foldet sammen, som det ses på det ene billede. Når den flyver er det ikke let at ramme den rette skarphed lige hvor den er, men pyt. Snablen er næsten parat til at gøre sit arbejde i en blomst, som det ses på billedet hvor den er under udrulning.

Citronsommerfugl

Citronsommerfugl

Citronsommerfugl

Læs flere C-indlæg på ABC Scandinavia.

Forrige post

Motion og utilsigtet adfærdsændring

Næste post

Sproglige ulykker

Comments

  • Inge
  • 19. november 2010
  Svar

  Stort cadou til canonfotograf Carlsen.. jeg har flere gange forsøgt mig med at få gode billeder af samme citronsommerfugl, og det er ikke særlig nemt.. OK måske nok ikke helt den samme, men en magen til.. 😉

 1. Svar

  Så flotte bilder! Og like flott valg for C! Takk for din hilsen hos meg! -Margit-

 2. Svar

  Lille sommerfugl, lille sommerfugl osv…. Formidabel skudserie. Jeg tror, at sommerfugle lider af fotofobi, i hvert fald flygter de, når jeg nærmer mig.
  Og så lige: Tak for hilsenen din, på bloggen min.

 3. Svar

  Så fina bilder på citronsummerfugl! Citronfjäril heter den på svenska. Framför allt den första bilden är så vacker och har utsökt skärpa!

  Så smart att tänka på Canon och ditt namn på C! Det skulle jag också kunnat gjort – fast det tänkte jag inte på då. Men så här skulle det kunnat ha sett ut
  Canonfotograf – Cecilia – Cykel!

 4. Svar

  Wauw…det er da helt eminent gode sommerfuglebilleder 🙂

 5. Svar

  Waugh Jørgen.

  Tak for din hilsen hos mig.

  Sikke flotte billeder. På dit tredie billede bemærker jeg i særlig grad “snablen”, som står næsten lige så skarpt som vingerne. Det er samlet set et godt valg for C!

  • Mona
  • 19. november 2010
  Svar

  Vackra bilder på citronfjärilen.

 6. Svar

  Wow, så fantastisk fine bilder! Sommerfugler er noe av det fineste jeg vet 🙂

 7. Svar

  En av Kjell Aukrusts figurer i Flåklypa er Kanonfotograf Randolf Småfiks. Tviler på at selv Småfiks hadde klart så skarpe bilder, selv med sin spesiallagede kamerasykkel fra Reodor Felgens sykkelsmie

  Ha ei god helg 🙂

  • Ellen
  • 19. november 2010
  Svar

  Det var godt nok temmelig imponerende skud af den sommerfugl. John var grøn af misundelse 🙂
  Fint C-valg og god ABC-weekend til dig 🙂

  • rejen
  • 20. november 2010
  Svar

  Canonflot citronsommerfugl…;-0

  • Mette
  • 20. november 2010
  Svar

  Clapsalver til Carlsen…

 8. Svar

  Åh, hvor jeg liker disse bildene av sitronsommerfugelen! Spesielt det første, så klart og tydelig 🙂

 9. Svar

  Stilige bilder! Ikke verst å få bilde av der den flyr. Spesielt fin snabel den har på det siste bildet. Jeg synes det ofte er vanskelig å komme nær nok sommerfugler til å ta bra bilder av dem. Hvaslags objektiv har du brukt her?

 10. Svar

  Det er nogle dejlige billeder, og jeg kan god forstå at du synes citronsommerfuglen er smuk – og interessant: den måde at sætte sig og bruge en lang snabel må give nogle fordele hvis der er blomster nok 🙂

  • TorAa
  • 22. november 2010
  Svar

  Imponerende bilder

 11. Svar

  Tak for alle kommentarerne. Billedet er taget med Canon EOS350D med 300 mm tele i yderste position svarende til 487 mm. Lukkerhastigheden var 1/640 sekund, men ikke nok til at fryse bevægelsen. Skulle have brugt sportsindstillingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *