Hyldest til Britt Malka

Hvorfor i alverden en sådan overskrift?

Det er meget enkelt. For to år siden vidste jeg intet om at blogge og heller intet om at tjene penge på nettet.

Men…

Jeg købte et lille hæfte, “Tjen penge på nettet” af Britt Malka. Dette lille hæfte læste jeg i september 2007, og – som jeg har skrevet tidligere – fattede jeg intet af hvad jeg læste. Da der var gået lidt tid tænkte jeg, at jeg heller måtte begynde forfra – og gøre som der stod.

Det gjorde jeg så (mere eller mindre) og min første blog blev en realitet i november 2007. Siden er det blevet til (alt for) mange. Nogle må vente på bedre tider, andre fungerer og blogologi er blevet et interessant fagområde.


Jeg skal ikke påstå jeg har tjent mange penge. Det skyldes sikkert, at jeg ikke hele tiden har gjort som jeg skulle – eller forklaringen er en anden. Det gør ikke så meget, idet jeg har forstået at vedholdenhed i dette gebet er et nøglebegreb. Og der er meget at lære endnu.

Faktisk tjener jeg nu penge hver dag. I begyndelsen skete det nogle få dage om måneden, men sådan er det ikke længere. Det er ikke blevet til den store omsætning endnu, måske bliver det heller aldrig sådan, men lidt har også ret. Inden der er gået et år til vil omsætningen være 5-cifret.

Det er en direkte følge af Britt’s og mange andres inspiration, men udgangspunktet var det lille hæfte, og derfor denne hyldest til denne danske kvinde i Frankrig, der af nød lærte sig at tjene penge på nettet. Hurra for det.

Du kan formentlig have lige så meget fornøjelse af Quicksilver e-bogen om at tjene penge på nettet, som jeg havde af det tilsvarende kursus, som nu er ophørt og erstattet af den billigere bog. Jeg har for længst tjent det ind.

I den kommende tid regner jeg med at skrive lidt mere om mine erfaringer – og hvad jeg særligt husker, som har haft betydning og som vil få betydning fremover.

Forrige post

Toilettilbehør i Berlin

Næste post

Red Arrows på hovedet 15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *