Jordan Stubenmusik, Alpbach

I 2002 førte vores interesse for at vandre i Østrig os til Maurach ved Achensee. Det var meget varmt i midten af juni – varmerekord på varmerekord blev sat – og der var ikke energi til at vandre som elles.
Vi så os derfor om – og kom også til et frilandsmuseum, eller frilysmuseum – Freilichtmueum – som man siger. Det var et nærliggende museum ved Kramsach, der hed Museum Tiroler Bauernhöfe. Det var ganske interessant at gå rundt og se de gamle gårde og huse. Der blev arbejdet i nogle. Bl.a. så vi hvorledes man laver træ-tegl ved at kløve store lærketræer og kløve dem i endnu mindre dele.
Den dag vi var på besøg, var der folkemusik. Jordan Stubenmusik fra Alpbach spillede i en stue i en bondegård. Det var fascinerende at høre de fire kvinder spille på deres instrumenter – det gav en fantastisk ro at lytte, og vi blev siddende længe.
Gruppen havde en CD til salg. Det var julemusik fra Alpbach med mange forskellige lokale grupper. Det skulle vise sig at blive en foretrukken jule-CD.
Det er aldrig lykkedes at finde noget om denne gruppe på nettet, men her er billedet af de fire spillende kvinder, som blev taget den 16. juni 2002.

Forrige post

At lytte til kunden

Næste post

Udeblivelser og kvalitet – patient- eller personalefejl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *