Online indtjening

Som beskrevet for et par dage siden da jeg hyllede Britt Malka for hendes inspiration, forklarede jeg at jeg for et par år siden intet kendte til fænomenet at tjene penge på nettet.

Det er muligt det gør en forskel om man siger: tjen penge på nettet, online indtjening, tjen penge online osv., men det fundamentale er at finde ud af, hvad man gør – i det små eller i det store. For mig er det i det små, og det er OK.

Som fortalt inspirerede hæftet “Tjen penge på nettet” mig. Det kan være dette er nok for nogle, men måske er det en ide at søge videre.

Der er muligheder på dansk og på udenlandsk, dvs. engelsk. Og der er mange. Faktisk må man vel sige at der er uendelige muligheder for information – og det er selvsagt et problem med mindre man udvælger skrapt.

Kort efter jeg var begyndt på at realisere tanken om at tjene penge på nettet, begyndte Britt Malka sit Quicksilverkursus, der nu er blevet til en billigere e-bog – Quicksilver.


Det meldte jeg mig selvfølgelig til og betalte en lille sum pr. måned – og fik over tid over 100 lektioner. Nogle af disse fulgte jeg, andre nåede jeg ikke at gøre noget ved – og tænkte at dem måtte jeg vende tilbage til. Det sker sikkert også en dag, idet den i kurset fremlagte proces er vigtig at have for øje.

Vil du være med og få den ene mail med handlemuligheder efter den anden er det Quicksilver-kurset du skal begynde på – og, hvis systemet ellers virker, vil jeg få en eller anden belønning for at du netop har valgt det fra denne side. Det er ikke det værste man kan komme ud for, men det er ikke lykkedes i noget særligt omfang for mig.

Søger man information om at tjene penge online, støder man sandsynligvis på Henrik Blunck, der gør en indsats for at informere om hvad man kan gøre. Han har ofte inspirerende ideer på sine blogs, og så har han skrevet en hel e-bog om emnet: Tjen penge online. Køb endelig den og bliv klogere. Jeg får ikke penge på kontoen ved at anbefale e-bogen, men du vil til gengæld få informationer der gør dig klogere.

Endelig vil jeg nævne en e-bog af Martin Bengaard: E-business. Sådan kommer du i gang uden omkostninger! Hans gode udgangspunkt var, at det ikke kunne være en god ide at købe sig fattig i alskens produkter om at tjene penge på nettet, men at det måtte kunne gøres ved at anvende de gratis informationer, der er tilgængelige.

Som tænkt så gjort – og det resulterede i en e-bog, der selvfølgelig ikke er gratis, men som ej heller koster så meget – og som også er god at få forstand af. Jeg synes imidlertid ikke lige nu at kunne finde et link til bogen på nettet.

I tidens løb har jeg købt for mange produkter på nettet som jeg ikke har brugt. Det er jeg holdt op med. Det skete den dag jeg læste et eller andet om netop denne informationsoverbelastning, som er velkendt. Jeg husker ikke hvem der skrev om det, men budskabet var klokkerent: Hold op med at købe mere før du har fundet ud af om det du har købt virker for dig.

Med andre ord: har du købt noget materiale om at tjene penge på nettet, så brug det eller smid det væk. Sæt dig ind i og sæt gang i en ting ad gangen. Virker det er det godt. Virker det ikke er det godt. I sidste tilfælde er der ikke grund til at bruge mere tid på det – men sørg for at finde ud af om det virker for dig, når du nu har købt det.

Du vil på et tidspunkt finde frem til forskellige blogs om at tjene penge på nettet. En af dem jeg til stadighed vender tilbage til er af Mikael Rieck: The Ant Philosophy (på dansk).

Forrige post

Botanisk Have i Berlin

Næste post

Kirker i Berlin

Comments

 1. Svar

  Hej! De to sider du linker til, virker yderst utroværdige. Jeg er glad for at de har hjulpet dig til at tjene penge på internettet – men set ud fra sidernes opbygning (både mht. søgemaskineoptimering og udseende), ville jeg aldrig stole på hverken udgiver eller udgivers materiale. Hvorfor overhovedet betale penge for lærdom som man kan få gratis vha. Google søgninger?

  God søndag 🙂

  Titan

 2. Svar

  Tak, Jørgen for de pæne ord. Jeg er glad for du har haft gavn af indsatsen. Det luner. 🙂

  Til Titan: Det er da kedeligt du anlægger den holdning. Jeg ønsker dig held og lykke med dit rygestop, og tilskriver dit udfald, at du måske har det knap så godt.
  Det håber vi bliver bedre… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *