Russbach am Pass Gschütt

 

Den første del af ferien skulle tilbringes i Russbach am Pass Gschütt, Salzburgerland.
Vi havde købt 6 dage i en lejlighed via FDM-Travel. Opholdet var i Appartementhaus Russbach, og vi blev opgraderet til en lidt større lejlighed, vistnok fordi der ikke var så mange gæster på det det tidspunkt sidst i juni. Det var en god lejlighed at bo i.
For at komme fra Hof, hvor vi overnattede, til Russbach, kørte vi videre gennem Hof og direkte ud på A93. Siden gik det mod Passau og ved Ried im Innkreis forlod vi motorvejen og kørte det sidste stykke ad mindre veje, idet vi tænkte det ville være fint at køre gennem Salzkammergut og forbi Attersee m.v. til Russbach.
Det var det egentlig ikke, vel nok mest fordi det var blevet et gevaldigt regnvejr, men nok også fordi det er bedre at køre den slagne vej til målet og derfra finde frem til steder man vil se.
Vel ankommet til Russbach og installeret i ferielejligheden var det tid til at se på udsigten. Der var ikke meget at se, det var vådt, som billederne viser, men det var fint at kunne se på kirken fra balkonen.

 
De kommende poster vil vise, hvad vi fik tiden til at gå med, og selv om det var en lidt våd periode, var vi egentlig ikke generet af regn af betydning – den kom ofte når vi var kommet tilbage igen…

Posted by Picasa

Forrige post

Træer i Berlin

Næste post

Kuplen i Museum Berggruen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *