Rygestop

På denne blog vil der fremkommer overvejelser om at holde op med at ryge.

Det gjorde jeg selv på den første røgfrie dag i Danmark i 1978, og tanken er at skrive indlæg som kan bruges som et forløb, hvis du som ryger har lyst til at omdanne dit ønske om at ophøre med rygning til et mål om at gøre det – og træffe og udføre de nødvendige beslutninger.

Forrige post

Stankelben

Næste post

Fregatten Jylland i Ebeltoft

Comments

 1. Svar

  For mit eget vedkommende røg jeg den sidste cigaret den 1. august 2006, og har været røgfri siden.

  Det var tilsætningsstofferne som satte tingene på spidsen, og selvom jeg lejlighedsvis har nydt en enkelt cigar er jeg aldrig faldet tilbage til nogensinde at have lyst til en smøg. Tværtimod faktisk.

  Hvad mange ikke er klar over er, at hjernen vil spille små "mind games" med én, f.eks. i form af at vi engang imellem vil drømme om det. Lad dig aldrig slå ud af dette. Drømme er hjernens "legeplads", og selvom hjernen vil prøve at gendanne gamle synapser, så er det faktisk kun de første to uger som KAN være svære. Eller i hvert fald var det for mig.

  Da vi i 2006 var på vej hjem fra ferie i Frankrig var 5.-dagen ganske uheldig. Da rensede kroppen nemlig ud i affaldsstoffer, og så kan sanitære faciliteter være meget velkomne. Husk at bruge voies péages hvis du er gennem et rygestop, for ellers kan det være du også støder på lukkede toiletter når den slags sker… 🙂

  Tak for et spændende emne. Jeg vil følge bloggen med stor opmærksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *