Udsagn om at fortsætte med at ryge

Der er mange udsagn om og begrundelser for at fortsætte med at ryge, og det er naturligvis den enkeltes valg at gøre det. Bare det ikke generer andre.

Da denne blog imidlertid handler om at holde op med at ryge, må det være passende at se på, hvorledes man kan bilde sig selv ind, at man gerne vil holde op med at ryge, når man har besluttet sig for at fortsætte.

Det er ikke spor vanskeligt. Man skal blot sige som følger – mere eller mindre:

Jeg tror jeg vil prøve på at tænke over, om det måske kunne tænkes at være en god ide at overveje om jeg eventuelt skulle holde op med at ryge på et eller andet tidspunkt, det kunne da være godt, hvis jeg kunne tage mig sammen til at prøve.

Eller hvordan du nu end siger det.

Betydningen er indlysende: jeg har besluttet at blive ved med at ryge. Og det er lidt enklere – og mere troværdigt – at sige det.

Forrige post

Tomater fra Dersau

Næste post

Luftballonerne er landet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *